agility

Hoe agile ben je? Meet het met onze vragenlijst

Medewerkers die succesvol zijn in een onzekere en turbulente wereld beschikken over de vaardigheid met verandering om te gaan en hiervan te leren. Ze zijn in staat om zichzelf aan te passen. Ze ontwikkelen zichzelf op een manier die bij hen past en die goed is afgestemd op hun omgeving. Dit wordt wendbaarheid of (learning) agility genoemd. Mensen met een sterke agility zijn flexibel, aanpassingsgericht en veelzijdig. Ze zijn continu op zoek naar nieuwe uitdagingen, zoeken actief naar feedback van anderen, doen aan zelfreflectie en bedenken hoe ze zichzelf kunnen ontwikkelen.

Agility

Mensen met agility zijn niet bang om fouten te maken. En als het fout gaat, zorgen ze ervoor dat de fout wordt hersteld. Ze zijn op hun best in ingewikkelde, onvoorspelbare en onduidelijke situaties. Ze zijn in staat om mensen en situaties in hun omgeving te peilen en zich aan anderen aan te passen.

Omgaan met veranderingen

De vragenlijst ‘Omgaan met veranderingen’ laat zien hoe wendbaar medewerkers of kandidaten zijn en geeft praktische tips hoe deze wendbaarheid te vergroten. De wendbaarheid van medewerkers is zowel essentieel voor het carrièresucces van de medewerkers zelf als het succes en voortbestaan van de organisatie. Een essentiële vragenlijst bij innovatieve manieren van organiseren.

In de vragenlijst is een agility-rapportage beschikbaar. Het rapport geeft inzicht in 7 aspecten van agility. Per aspect wordt de kracht en de valkuil van de kandidaat beschreven. Daarnaast worden tips gegeven om agility te versterken.

Wil je meer weten? Wij vertellen je er graag meer over!

Meer weten?

Bel Inge op

088-100 47 77

Scroll to top