Analytics

In één oogopslag inzicht in resultaten, groepsrapportages en managementinformatie

Onze analytics

Hoeveel kandidaten zijn begonnen met een test binnen een selectie en hoeveel hebben de test daadwerkelijk afgerond? Hoeveel medewerkers  zijn bezig met hun eigen ontwikkeling in het kader van duurzame inzetbaarheid? Hoe het staat met de werkbeleving van jongere medewerkers? Wat zijn de talenten van mijn team? Met onze analytics kun je deze en nog veel meer vragen beantwoorden!

De analytics lenen zich uitstekend voor organisatie en/of (selectie)traject-analyses om inzicht te krijgen in het gebruik van de portal, samenstelling van teams en diverse tests die in de portal te vinden zijn. Je kunt inzoomen op bepaalde doelgroepen (geslacht of leeftijd), op instrumenten of op tijdseenheden.

In één oogopslag groepskenmerken inzichtelijk
Te gebruiken bij diverse tests
Interactief dashboard
Gemakkelijk te genereren

Werkwijze

Alle resultaten van medewerkers of kandidaten komen samen in een overzichtelijk en interactief dashboard. De analytics zijn gekoppeld aan een portal en kunnen op elk moment gemaakt worden. Met verschillende tabs en grafieken kun je navigeren door alle informatie uit de portal en verschillende tests.

Analytics eelloo tools
Voor (bijna) elke eelloo tool hebben we een passende analytics. Wil je als HR-adviseur weten hoe de inzetbaarheid is van de medewerkers? Wil je als coach inzicht in de drijfveren van een team? Of wil je weten hoe tevreden jouw medewerkers zijn? Onze tools gekoppeld aan de analytics geven antwoorden op deze vragen. Ze lenen zich uitstekend voor team- en/of organisatieanalyses. Zo krijg je inzicht ­ in de samenstelling van medewerkers die jij als organisatie in huis hebt.

Analytics portalgebruik
De analytics portalgebruik richt zich op trajecten binnen de portal. Wil je als recruiter inzicht krijgen in de funnel van het selectietraject? Of wil je als HR-adviseur weten hoeveel medewerkers inloggen en tests maken op het loopbaanportal? Zet dan onze analytics portalgebruik in. De gebundelde data uit de analytics zeggen iets over het geheel: Welke groep medewerkers maakt gebruik van de portal? Op welk vlak kan een selectietraject verbeterd worden? Waar moet ik op sturen?

Nieuwsgierig

We vertellen je graag meer over onze aanpak.

Bel 088 - 1004700

en maak een afspraak met Sara of Ellemiek om erachter te komen wat we voor je kunnen betekenen.

Scroll naar boven