RH-methodiek

De launch van onze RH-methodiek

Bij eelloo vinden we dat de mens centraal moet staan. Werk er is voor jou, en niet andersom. De uitgangspunten van HRM moeten veranderen, en daarin nemen wij het initiatief.

Samen gaan we van HR naar RH

Het is tijd om mensen boven rendement te stellen. En werk te zien als resource voor het welzijn van ons allemaal. Tijd om het systeem op z’n kop te zetten. Dat kunnen we als eelloo niet alleen. Daarom roepen we iedereen op om mee te bewegen van Human Resources naar Resources for Humans. Van HR naar RH. Doe je mee?

Op 12 oktober 2017 hebben we ons launch event gehouden in Amersfoort waarbij we een nieuw gedachtegoed hebben gepresenteerd: van HR naar RH. En we zijn een initiatief gestart met een manifest. Want we willen de arbeidsmarkt kantelen en mensen centraal stellen.

Kijk hieronder naar de aftermovie van ons launch event:

Manifest

We hebben een manifest opgesteld waarin we onze ambities hebben opgeschreven. En daarbij roepen we iedereen op om mee te doen. Op ons launch event zijn we hier enthousiast mee gestart, maar dat is pas het begin. Lees hier ons manifest en geef je reactie.

Verhalen van mensen

In ons nieuwe gedachtegoed (van HR naar RH) spelen de verhalen van mensen een sleutelrol. Dat is een voorwaarde om te weten wat werk voor je betekent, welke  talenten je hebt, wat je wil bereiken en waar en met wie. Deze verhalen zijn ook de basis binnen organisaties. Wij zijn gestart met het in beeld brengen van verhalen van mensen. Lees ze hier.

De RH-methodiek

Op basis van ons nieuwe gedachtegoed hebben we de RH-methodiek ontwikkeld. Met deze RH-methodiek bouw je stap voor stap aan een organisatie waar mensen graag willen werken en je samen van meer waarde bent. Centraal in deze methodiek staan de 4V’s. Lees hier meer over onze RH-methodiek en download de whitepaper.

Mee doen?

Bel Jaap Jan op

088-100 47 77

Scroll to top