De succesfactoren om Duurzame Inzetbaarheid echt te laten werken

Uit het Nationaal onderzoek Duurzame Inzetbaarheid 2019 (Nauta en van de Ven) blijkt dat, ondanks alle inspanningen van werkgevers, het matig gesteld staat met de praktijk van Duurzame inzetbaarheid in Nederland. Vooral het verandervermogen van medewerkers scoort laag: te weinig mensen volgen regelmatig een opleiding, onderhouden hun netwerk, ondernemen loopbaanstappen of kijken buiten de muren van hun eigen functie.

Dat de praktijk in organisaties weerbarstig is, zien wij ook. Maar een onbegonnen zaak is het zeker niet. Wij zijn overtuigd dat het met een integrale aanpak lukt om mensen in de organisatie proactief te laten zijn, zodat ze fit zijn voor de toekomst en eigen regie pakken over hun loopbaan. Hoe? Lees het in onze whitepaper.

In onze whitepaper ‘De succesfactoren om Duurzame Inzetbaarheid echt te laten werken’ delen we graag de succesfactoren vanuit de wetenschap en de praktijk. We gaan in op wat er mis gaat in de praktijk, hoe DI succesvol wordt, en we nemen je mee in onze integrale aanpak in de praktijk. Deze aanpak bestaat uit vier succesfactoren voor medewerkers die leiden tot proactief loopbaangedrag. En uit drie voorwaarden voor organisaties om te zorgen dat medewerkers ook daadwerkelijk de stappen kunnen nemen.

Nieuwsgierig naar onze whitepaper? Je kunt het hier downloaden.

Op maandag 20 april hebben we een webinar gegeven. Hierin lichten we de whitepaper toe.

Scroll naar boven