Vraag nu een demo aan
Bericht openen

Online recruitment van A tot Z

Hireserve/Cammio/eelloo: Recruitment van a tot z

Het nieuwe normaal is digitaal.

Over Hireserve, Cammio en eelloo

Digitalisering in recruitment: je kunt er niet meer omheen. De coronacrisis heeft iedereen in dat opzicht nog eens met de neus op de feiten gedrukt. In veel opzichten is dat boven verwachting goed gegaan en ‘online en virtueel’ blijken blijvertjes te zijn. Zaak dus om recruitment van ‘ad hoc online schakelen’ structureel naar een naadloos aansluitend, digitaal én tegelijkertijd persoonlijk en veilig traject te tillen.

Hireserve, Cammio en eelloo hebben de handen ineen geslagen en een digitaal recruitment traject gecreëerd waarbij alle fases in het traject naadloos doorlopen kunnen worden, van A tot Z, via één platform.

 • Logische en efficiënte processen
 • Consistente beleving en branding
 • Het hele traject via één veilig platform

Werkwijze

Het zwaartepunt van recruitmentcapaciteit ligt in een traditionele benadering vooral vroeg in het traject en dat is nou juist ook het punt waarop de meeste sollicitanten afvallen. Bovendien is dat ook het stadium waarin onbedoelde of onbewuste discriminatie eerder op de loer kan liggen.

Je kunt het traject ook omdraaien. Richt het digitale traject zo in dat er een gedegen, maar virtuele kennismaking is. Onderzoek daarbij of de kandidaat in de basis geschikt is en bied voldoende informatie zodat ook de kandidaat een reëel beeld krijgt van de organisatie en het werk.

De tijd van een recruiter wordt pas later in het traject ten volle benut en dat is precies het moment waar hij of zij het meest waardevol is, letterlijk en figuurlijk. Een dergelijke inrichting van trajecten leidt bovendien tot meer diversiteit aan kandidaten. Dat alleen al is een doorslaggevend argument om er serieus over na te denken.

De kracht in de combinatie van Hireserve, Cammio en eelloo is de integratie van onze technologie waardoor onze individuele specialismen onderdelen worden van een naadloze candidate experience.

     Wat betekent dat concreet

 • Werken bij site
 • Videovacature
 • E-assessment
 • Online presentatie
 • Kandidaat volgsysteem

Hireserve, Cammio en eelloo bundelen de krachten met de integratie van hun technologie:

  • De kracht van digitaal
  • De kracht van storytelling
  • De kracht van video
  • De kracht van logische processen
  • De kracht van authenticiteit

 

Bekijk hier het webinar door Cammio, eelloo en Hireserve waarin we je o.a. een tour door het recruitment traject geven.

Nieuwsgierig?

Ellen vertelt je graag meer over onze aanpak

Bel 088 - 100 47 00

en maak een afspraak om erachter te komen wat we voor je kunnen betekenen.

Bericht openen

Klantcontact Talentgame

Klantcontact Talentgame

Tot je recht komen is waarde toevoegen.

Over de Klantcontact Talentgame

De wereld van klantcontact is continu in ontwikkeling. Werkzaamheden veranderen en organisaties zijn divers. De duurzame match met nieuwe medewerkers luistert nauw en de verkenning is tegenwoordig geen eenrichtingsweg meer. De Klantcontact Talentgame geeft inzicht in de basisfit met het werk in klantcontact. Is die in orde? Verken dan gezamenlijk de persoonlijke match.

 • Van basisfit naar duurzame match
 • Online, mobile proof en multimediaal
 • Wetenschappelijk fundament

Werkwijze

Plato zei het al: “Je leert iemand beter kennen door een uur te spelen, dan door een jaar te praten.” De basisfit wordt bepaald met behulp van Game-based assessment. De resultaten worden getoetst aan het basisprofiel voor klantcontact. Dit generieke profiel is ontwikkeld op basis van interviews en vragenlijsten bij diverse klantcontactorganisaties en is eventueel te finetunen naar de eigen organisatie. Is er een basisfit? Verken dan het verhaal van de kandidaat.

Het is één ding om je werk naar behoren te kunnen doen. Maar je maakt pas echt het verschil als je tot je recht kunt komen. De verkenning van het verhaal van de kandidaat geeft inzicht  in wat daarvoor nodig is. Zo krijg je een beeld of de kandidaat bij jullie past en of jullie bij de kandidaat passen.

In het traject kan op verschillende plekken een beeld worden geschetst van de organisatie. Zo kunnen bijvoorbeeld bedrijfsfilmpjes of ingesproken videootjes worden opgenomen.

Resultaten van de kandidaat worden getoond in een online presentatiepagina die veilig online gedeeld kan worden

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over de Klantcontact Talentgame? Freek en Ellen vertellen je graag meer. Ellen is nauw betrokken bij de HR Expertgroep van de Klantenservice Federatie en weet wat er speelt in het vak.

Bel 088 – 100 47 00

en maak een afspraak om er achter te komen wat we voor je kunnen betekenen.

Bericht openen

VR-Assessment

VR-Assessment

Deze Virtual Reality simulatie oefening is een innovatieve job preview voor leidinggevenden.

Over het VR-Assessment

VR-assessment is een innovatieve simulatie-oefening waarin je de kandidaat in een werksituatie plaatst alsof die er zélf bij is, bijvoorbeeld in een teamvergadering. De combinatie van Virtual Reality met bewezen assessment-methodiek opent nieuwe perspectieven voor training en assessment.

Met het VR-assessment ontdek je snel of iemand over leidinggevende vaardigheden en inzichten beschikt. Het is een professionele en bewezen assessmenttool, met de unieke eigenschappen van Virtual Reality die de kandidaat écht in een werksituatie plaatsen.

 • Hoge voorspellende waarde voor werk- en leerprestaties
 • Innovatief gebruik van VR technologie
 • Deelnemers waarderen de test als leuk, fair en relevant

Werkwijze

Dit assessment werkt als een Situational Judgement Test (SJT) die een kandidaat midden in een realistische werksituatie plaatst. Hierin beleeft de kandidaat interactie van een groep mensen met verschillende rollen, belangen en karakters. De kandidaat beoordeelt het gedrag, die beoordeling wordt vergeleken met een normgroep van experts.

Virtual Reality assessment

Nieuwsgierig?

We vertellen je graag meer over onze aanpak.

Bel 088 – 100 47 00

en maak een afspraak om er achter te komen wat we voor je kunnen betekenen.

Bericht openen

Game-based assessments

Game-based assessments

“Je leert iemand beter kennen door een uur te spelen, dan door een jaar te praten.” - Plato

Over Game-based assessments

Dit innovatieve product laat iemand een aantal spelletjes spelen op zijn mobiel of laptop. Deze levels zijn uitdagend en leuk voor de kandidaat, maar leveren ook belangrijke inzichten op. Op basis van de keuzes die iemand maakt in het spel, kun je daadwerkelijk iets zeggen over diens persoonlijkheid en capaciteiten.

Met de game-based assessments ontdek je snel of iemand past bij je organisatie, zodat je meer ruimte krijgt om het persoonlijk verhaal van de mensen centraal te stellen in je selectie.

 • Verfrissende kandidaatsbeleving
 • Snelle en goed onderbouwde preselectie
 • Fit berekend op basis van 5000 datapunten

De Game-based assessments zijn ontwikkeld door Arctic Shores in samenwerking met universiteiten in de UK.

Werkwijze

De game-based assessments combineren beproefde taken uit de psychometrie met innovatieve speltechnologie. Je krijgt inzicht in iemands echte gedrag en voorkeuren op basis van 5000 datapunten. De uitkomst is een fit-score met het profiel van je organisatie en/of functie.

Game-based assessments

Ga je de Game-based assessments binnenkort zelf doen en wil je oefenen? De app ‘Trial App’ van Arctic Shores biedt je meer informatie. Je vindt de app in jouw app store.

Nieuwsgierig?

We vertellen je graag meer over onze aanpak.

Bel 088 – 100 47 00

en maak een afspraak om er achter te komen wat we voor je kunnen betekenen.

Bericht openen

Videosimulaties

Videosimulaties

Met de Sociaal Quotiënt (SQ) tests geef je inzicht in de sociale intelligentie van mensen op verschillende vlakken.

Over de Sociaal Quotiënt Tests

SQ staat voor “sociaal quotiënt”. In het werk is sociaal inzicht of sociale intelligentie (SQ) minstens even belangrijk als analytische of cognitieve intelligentie (IQ). Met de SQ tests voor leidinggeven, sociaal gedrag en salesgedrag krijg je op een eigentijdse manier inzicht in het talent van mensen.

 • Video Situational Judgement test (SJT)
 • Leidinggeven, Sales & Sociale Vaardigheden
 • Inzicht in communicatiestijlen

Werkwijze

De SQ tests zijn multimedia situationele beoordelingstesten. Je laat mensen verschillende videobeelden van werksituaties beoordelen waarna ze een keuze moeten maken uit 4 verschillende oplossingen die ze beoordelen op effectiviteit. De tests duren ieder ongeveer 60 minuten en hebben geen tijdslimiet. Er zijn drie verschillende versies beschikbaar, die ieder een andere sociale vaardigheid bemeten: Leidinggeven, Sales en Sociale Vaardigheden.

Nieuwsgierig?

We vertellen je graag meer over onze aanpak.

Bel 088 – 100 47 00

en maak een afspraak om er achter te komen wat we voor je kunnen betekenen.

Bericht openen

Persoonlijkheid

Persoonlijkheid

Met Persoonlijkheid krijg je inzicht in het basisprofiel van mensen. Essentieel bij selectie, ontwikkeling, loopbaan oriëntatie en talent management.

Over Persoonlijkheid

Persoonlijkheid is ontwikkeld op basis van de Big Five theorie, verfijnd met het AB5C-model van Hofstee, en heeft een zeer positieve beoordeling door de onafhankelijke COTAN. Met Persoonlijkheid van eelloo zet je één van de meest gebruikte vragenlijsten in Nederland in. De vragenlijst is gebaseerd op data van ca 250.000 afnames. Persoonlijkheid vormt het hart van het psychologisch profiel van mensen; dat wat ze echt karakteriseert. Daarmee is Persoonlijkheid een onmisbaar instrument bij het organiseren rondom het talent van mensen.

 • Goede COTAN beoordeling
 • Verschillende rapportages mogelijk
 • Toepasbaar op alle niveau's

Werkwijze

Met Persoonlijkheid beschik je in 20 minuten over een compleet persoonlijkheidsprofiel van een kandidaat of medewerker. Zo kun je gemakkelijk bepalen of hij succesvol zal functioneren in een functie, rol en/of team. Er zijn twee versies beschikbaar; een genormeerde versie en een ipsatieve versie.

Bij de genormeerde versie kun je kiezen uit verschillende rapportagevormen; een talentenrapport, competentierapport, managementrollen-rapport en een rapport met persoonlijkheidseigenschappen. Er zijn twee normen beschikbaar; selectie en niet-selectie.

De andere versie is ipsatief, wat betekent dat er steeds twee stellingen worden gegeven en de meest passende moet worden gekozen. Hieruit komt een rangorde van eigenschappen naar voren. Bij deze vragenlijst hoort een rapportage waarin wordt ingegaan op talenten.

Nieuwsgierig?

We vertellen je graag meer over onze aanpak.

Bel 088 – 100 47 00

en maak een afspraak om er achter te komen wat we voor je kunnen betekenen.

Bericht openen

Management Competence Scan

Management Competence Scan

Met de MCS biedt je mensen een online management simulatie voor inzicht in de belangrijke management competenties.

Over de Management Competence Scan

De MCS pas je niet alleen toe bij management functies, maar bij alle functies waarbij management, probleem analytisch vermogen en plannen en organiseren van werkzaamheden van belang zijn. Zo kun je denken aan functies als beleidsmedewerkers, analisten, teamleiders, projectmanagers, onderwijs- en zorgdirecties en middle management in alle branches. Dat maakt de Management Competence Scan (ontwikkeld door Quamas) een krachtig instrument voor selectie, ontwikkeling, employability en mobiliteit en van belang om talent inzichtelijk te maken binnen een RH-organisatie.

 • Online management simulatie
 • Biedt ontwikkeltips
 • Direct inzicht in managementvaardigheden

Werkwijze

In de simulatie geef je mensen de rol van algemeen directeur die complexe markt- en organisatiebeslissingen moet nemen die ten goede komen aan de organisatie waar zij in functie zijn. De genomen beslissingen worden in een geautomatiseerd rekenprogramma direct na afname verwerkt. Je krijgt inzicht in de volgende management vaardigheden: Delegeren, Oordeelsvorming, Plannen en organiseren, Probleem analytisch vermogen, Prioriteiten stellen en Voortgangscontrole. De rapportage bevat daarnaast ook een score voor algemene management effectiviteit. Met behulp van de ontwikkeltips en gerichte feedback op de vaardigheden, kun je mensen goed ondersteunen bij het maken van een ontwikkelplan.

Nieuwsgierig?

We vertellen je graag meer over onze aanpak.

Bel 088 – 100 47 00

en maak een afspraak om er achter te komen wat we voor je kunnen betekenen.

Bericht openen

Krachtvelden 360 graden

Krachtvelden 360 graden

Met Krachtvelden 360 graden laat je mensen inzicht krijgen in waar ze goed in zijn en welke talenten anderen bij hen zien.

Over Krachtvelden 360 graden

Krachtvelden 360 graden gebruik je in het kader van talentmanagement en ontwikkeling en je vergroot het onderling werkplezier. Bijzonder is dat de focus binnen Krachtvelden 360 graden ligt op het talent van mensen en hoe je dit zo effectief mogelijk kunt inzetten. Hiermee sluit je aan bij de positieve psychologie en appreciative inquiry.

 • Focus op jouw unieke talent
 • Directe vertaling naar je dagelijks werk
 • Je talenten zichtbaar door positieve feedback

Werkwijze

Met Krachtvelden 360 graden laat je mensen hun zelfbeeld en de feedback van anderen op een gemakkelijke manier verzamelen. De focus ligt op wat medewerkers echt goed kunnen; hun kracht. De feedback bevestigt hun zelfbeeld of laat juist kwaliteiten zien die ze zelf niet hadden verwacht, zodat je hen kunt stimuleren om te onderzoeken hoe ze die meer tot hun recht kunnen laten komen. Hierdoor werken mensen niet alleen effectiever, maar wordt het werk ook leuker. Je vergroot het werkplezier en daarmee de motivatie.

Nieuwsgierig?

We vertellen je graag meer over onze aanpak.

Bel 088 – 100 47 00

en maak een afspraak om er achter te komen wat we voor je kunnen betekenen.

Bericht openen
Keuzewijzer

Drijfveren

Drijfveren

Met Drijfveren krijg je direct inzicht in werkwaarden en motivatoren.

Over Drijfveren

Drijfveren zijn behoeftes die aanzetten tot actie. Het is belangrijk dat je mensen stil laat staan bij wat hen motiveert in het werk. Drijfveren is gebaseerd op de theorie van McClelland. Met Drijfveren koppel je wat belangrijk is voor mensen aan het werk en de werkomgeving die bij mensen past. Zo werk je aan een RH-organisatie.

 • Goede COTAN beoordeling
 • Inzicht in passende werkcultuur
 • Verdiept je talentprofiel

Werkwijze

Het afnemen van Drijfveren vraagt ongeveer 15 minuten. In het rapport worden vervolgens de sterkste en minst sterke drijfveren beschreven. Er zijn twee versies beschikbaar: genormeerd en ipsatief. Voor de genormeerde vragenlijst zijn de normen selectie en ontwikkel beschikbaar. Op basis van de rapportage kun je een match maken met passend werk en in welke cultuur iemand het best tot zijn recht komt.

Nieuwsgierig?

We vertellen je graag meer over onze aanpak.

Bel 088 – 100 47 00

en maak een afspraak om er achter te komen wat we voor je kunnen betekenen.

Bericht openen

Vaardigheden

Vaardigheden

Eenvoudig en snel inzicht in basisvaardigheden.

Over de vaardigheden tests

Van het uitvoeren van werkzaamheden waar je eigenlijk niet zo goed in bent wordt niemand blij. En dat geldt helemaal als die werkzaamheden dagelijks in je kerntaken terugkomen. Zijn er essentiële vaardigheden die voor werk van belang zijn, dan is het heel zinvol om vooraf te weten of iemand daar mee uit de voeten kan. De vaardigheden tests van eelloo bieden snel en op eenvoudige wijze inzicht

 • Inzicht in specifieke vaardigheden
 • Korte afnametijden
 • Praktisch toepasbaar in diverse settings

Werkwijze

De vaardigheden tests meten specifieke vaardigheden. De tests kunnen individueel of in combinatie met andere tests worden gebruikt. Een combinatie met bijvoorbeeld persoonlijkheid en capaciteiten geeft een goed beeld van wat iemand kan en welke eigenschappen hem kenmerken. Daarmee is bijvoorbeeld beter te bepalen in welk soort werk of organisatie iemand kan floreren en welke talenten echt bij iemand passen.

Taalvaardigheid Engels of Frans

Heeft iemand voldoende kennis van de taal en kan hij deze kennis toepassen? Op welk niveau beheerst iemand de taal?

Spelling en grammatica

Vervoegt iemand werkwoorden op de goede manier? Maakt hij correcte zinsconstructies en kent hij de spellingregels?

Begrijpend lezen

Beschikt iemand over een basale schriftelijke kennis van de Nederlandse taal? Is iemand in staat om eenvoudige in het Nederlands geschreven instructies op te volgen?

Nauwkeurigheid

Kan iemand administratieve taken, zoals ordenen, sorteren, coderen en controleren snel en correct uitvoeren? Blijft hij bij tijdsdruk efficiënt werken?

Typevaardigheid

Kan iemand foutloos typen? Wat is het aantal aanslagen per minuut?

Nieuwsgierig?

We vertellen je graag meer over onze aanpak.

Bel 088 – 100 47 00

en maak een afspraak om er achter te komen wat we voor je kunnen betekenen.

Bericht openen

Programma Ondernemerschap

Programma Ondernemerschap

Past ondernemen in iemands verhaal?

Over Programma Ondernemerschap

In toenemende mate krijg je de vraag om mensen te helpen hun ondernemerschap vorm te geven. Met het Programma Ondernemerschap geef je iemand inzicht in de vraag of ondernemerschap een goede optie is. Mensen krijgen zicht op hun kwaliteiten en beperkingen als ondernemer en hoe ze daarmee om kunnen gaan. Wat maakt iemand een ondernemer?

Programma Ondernemerschap is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke- en marktinzichten en is opgebouwd uit onze beste instrumenten. Met het programma ondersteun je niet alleen potentiële ondernemers, maar ook ondernemers die al begonnen zijn en willen reflecteren op hun ondernemerschap. Hiermee vergroot je duurzame inzetbaarheid. Ondernemers worden wendbaarder en aantrekkelijker wanneer je ze proactief kunt helpen met het vergroten van hun employability.

 • Uniek inzicht in kwaliteiten ondernemerschap
 • Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek
 • Resultaat is een online ondernemers pitch

Werkwijze

Programma Ondernemerschap is opgebouwd uit de beste instrumenten van eelloo. In zeven concrete stappen krijg je zicht op het unieke talent en toegevoegde waarde als ondernemer en de punten waar nog aandacht voor moet zijn. Het resultaat van het programma is een krachtige online ondernemerspitch, die kan worden gedeeld met anderen.

Nieuwsgierig?

We vertellen je graag meer over onze aanpak.

Bel 088 – 100 47 00

en maak een afspraak met Annick om er achter te komen wat we voor je kunnen betekenen.

Bericht openen

Video interview

Video interview

Een persoonlijke pitch in beeld en geluid.

Over het video interview

Multimediale kanalen zijn niet meer weg te denken als communicatievorm. Met een online geautomatiseerd video interview (de webservice van Cammio is geïntegreerd in ons platform) kun je snel en persoonlijk kennis maken met mensen, waarmee je direct een persoonlijke kennismaking hebt. Je maakt het mogelijk dat mensen zichzelf voorstellen aan de hand van hun verhaal, een pitch, antwoord op een specifieke vraag of een case. Dit scheelt tijd en geeft je de mogelijkheid de match te maken met het verhaal van mensen.

 • Beeld bij de mens achter het cv
 • Creëer positieve candidate experience
 • Flexibiliteit in type vragen

Werkwijze

Het geautomatiseerde interview kan je naar eigen wens inrichten. Je geeft zelf met een video een introductie en vervolgens kun je verschillende type vragen laten beantwoorden door mensen. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke pitch, een STAR-vraag, een assessmentoefening of een kennisvraag.

De videopitch is vaak een stap in een recruitmenttraject waarbij ook andere instrumenten worden gebruikt. In de eelloo omgeving kun je de organisatie op je eigen wijze aan de kandidaat presenteren. Voorafgaand, tussentijds en na afronding van het traject. Dit kan met filmpjes, foto’s of tekst. Het video-interview kun je toepassen in selectietrajecten, maar ook bij ontwikkeltrajecten of om je verhaal te delen binnen de organisatie. Kortom, we bieden je allerlei mogelijkheden.

Nieuwsgierig?

We vertellen je graag meer over onze aanpak.

Bel 088 – 100 47 00

en maak een afspraak met Annick om er achter te komen wat we voor je kunnen betekenen.

Berichtnavigatie

1 2
Scroll naar boven