Eelloo nu ook reseller van Pearson

Eelloo biedt klanten een breed aanbod aan instrumenten. Naast eigen instrumenten ontsluiten we ook instrumenten van andere ontwikkelaars die aanvullend zijn op ons aanbod. Het is nu daarom mogelijk om ook instrumenten van Pearson Talentlens in te zetten. De instrumenten die eelloo namens Pearson aanbiedt zijn onder andere de Watson Glaser (W-G III) en de TD-12:

De W­G III is ontworpen om vaardigheden en vermogens met betrekking tot Critical Thinking te meten. Critical Thinking kan gedefinieerd worden als het vermogen om problemen te identificeren en te analyseren, evenals het vermogen om relevante informatie te verzamelen en te evalueren om zo tot een passende en logische conclusie te komen. Critical Thinking wordt vanwege de snel veranderende werkomgeving gezien als één van de belangrijkste vaardigheden op de werkvloer. Daarbij is het een goede voorspeller voor werksucces.

De TD-12 brengt de persoonlijkheid van een kandidaat in kaart op twaalf verschillende trekken, die invloed hebben op risicovol gedrag. Zo helpt de TD-12 de juiste medewerkers te selecteren die verantwoordelijk zijn voor andermans veiligheid, welzijn en materieel bezit. Deze vragenlijst is geschikt voor beroepen in de safety/security, de luchtvaart, zorg en transport.

Naast de Watson Glaser en de TD-12 zijn er ook andere Pearson instrumenten beschikbaar, waaronder een breed internationaal aanbod.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden om Pearson Talentlens instrumenten in te zetten? Neem gerust contact op met je contactpersoon bij eelloo of met de collega’s van support via support@eelloo.nl of via 088 100 47 77.

Scroll to top