Transvorm Talent Center

Eerste ervaringen Transvorm Talent Center

De eerste ervaringen met het Transvorm Talent Center zijn opgedaan. Op 17 april 2018 organiseerden De Riethorst Stromenland, Thebe en Volckaert de informatiebijeenkomst 'Aan de slag in de zorg'. De aanwezigen werden uitgenodigd te solliciteren via het Transvorm Talent Center (TTC). Dit platform is in samenwerking met eelloo ontwikkeld.

Over Transvorm

Transvorm is het samenwerkingsverband van werkgevers in de sector zorg en welzijn in Noord-Brabant. Bij Transvorm zijn 190 zorg- en welzijnsorganisaties aangesloten. In totaal werken bij deze organisaties ongeveer 120.000 mensen. Dit is zo’n 80% van het totaal aantal medewerkers in Zorg en Welzijn in de hele provincie.

Transvorm Talent Center - talent blijft behouden

Het Transvorm Talent Center is een online sollicitatieprogramma waarmee werkgevers en geïnteresseerden in werk in zorg en welzijn elkaar kunnen vinden. Talent en ervaring staan hierbij centraal. Het Transvorm Talent Center zetten we in voor gezamenlijke wervingscampagnes of bij een wervingsprocessen binnen de aangesloten organisaties. Kandidaten die niet worden aangenomen kunnen in een Talentpool door andere organisaties worden gevonden. Zo blijven zij behouden voor de sector. Lees hier meer over het Transvorm Talent Center.

Gemaakt, gekoppeld en in gesprek

De dag na de bijeenkomst ‘Aan de slag in de zorg’ hebben de eerste mensen het sollicitatieprogramma doorlopen en zijn nog dezelfde dag aan de door hen gewenste werkgever gekoppeld. Met één druk op de knop komen CV, motivatie en presentatiepagina in de mailbox van de werkgever terecht. Inmiddels zijn de eerste gesprekken gepland.

Eerste ervaringen zijn positief

Dit zeiden opleidingsfunctionarissen van Thebe, De Riethorst Stromenland en Volckaert over het Transvorm Talent Center:

'Uitermate overzichtelijk'
'De kandidaat heeft de gelegenheid zich uitgebreid te profileren'
'Prima digitaal gebruikersgemak'
'Heerlijk, geen papier meer'
'Sollicitaties zijn eenvoudig te delen'
'Presentatie van de sollicitant is erg overzichtelijk'

Bron: Transvorm

Nieuwsgierig?

Bijvoorbeeld meer willen weten van de mogelijkheden van het Transvorm Talent Center?

Bel Quint!

06 51 39 51 47

Scroll to top