GRIPmeter

Hoeveel GRIP ervaren jouw medewerkers op geld, werk en leven?

Een van de wereldwijde duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties gaat over Waardig werk voor iedereen. Dit sluit naadloos aan bij de missie van eelloo. We hebben daarom de GRIPmeter ontwikkeld. Dit instrument bestaat uit een vragenlijst voor medewerkers en een organisatieanalyse. De vragenlijst geeft medewerkers inzicht in hoeverre ze waardig werk hebben. De organisatieanalyse geeft de werkgever inzicht hoe de medewerkers de kwaliteit van hun werk ervaren. Kortom, de GRIPmeter helpt om goed werkgever te zijn en waardig werk te bieden.

GRIPmeter in heel 2021 kosteloos in te zetten voor onze relaties

Omdat eelloo waardig werk een belangrijk goed vindt, bieden we de GRIPmeter dit hele jaar kosteloos aan, aan al onze relaties. Wil je dat jouw medewerkers kosteloos de vragenlijst kunnen invullen? Neem dan contact met ons op. Alleen voor de organisatie-analyse vragen we eenmalig een symbolisch bedrag van €250,-.

De GRIPmeter van eelloo is ontwikkeld op basis van het model Goed werk van de WRR (Wetenschappelijke Raad voor Regeringsbeleid) en eigen expertise. In de rapportage onderscheiden we drie domeinen en 14 schalen.

Meer weten?

Neem contact met ons op via support@eelloo.nl of via 088 1004777. 

Scroll naar boven