assessment Tech Event

Het Assessment Tech Event

Op dinsdag 25 september organiseert eelloo, in samenwerking met VanderMaesen | Koch, Slim Assessments en Arctic Shores, het 1e Assessment Tech Event in Nederland.

E-assessment is niet meer weg te denken binnen het complete HR-werkveld. En door nieuwe technologische ontwikkelingen, staat e-assessment bepaald niet stil. Dat geeft spectaculaire nieuwe toepassingen, andere manieren van meten, maar ook de uitdagingen om deze te onderzoeken, onderbouwen en werkwijzen aan te passen.

Wij nemen je mee in de wereld van Virtual Reality en lanceren het eerste VR-assessment van Nederland. The making of.. doen we live met Moving Target VR, de makers en de filmers die hieraan gewerkt hebben. Een ander hoogtepunt is de introductie van Game Based Assessment in Nederland, in samenwerking met Arctic Shores. Je leert het verschil tussen gamified assessment, games en game based assessment en natuurlijk laten we het zien. Tenslotte besteden we ook aandacht aan de ethische kant van de nieuwe assessment-technologie en nemen we je mee in hoe je deze mensgericht inzet.

Het programma

Intro door NRC techjournalist en host Christel Don

Live demo van het 1e VR Assessment in Nederland

Making of….. met de experts, Barend Koch, Slim Assessments & Moving Target

- Korte break -

Game Based Assessments: the science & demo door Liam Close (scientist Arctic Shores) (ENG)

Ethiek & assessment tech door Jaap Jan van Assen (eelloo)

Wrap up door Christel Don en Matthijs Verburg (eelloo)

Borrel, met demo sets VR en Game Based Assessment

Alle partijen aan het woord...

Christel Don (techjournalist NRC en Radio 1) is erbij als host en geeft een inleiding op relevante tech-ontwikkelingen. Vervolgens nemen we je mee in de wereld van Virtual Reality en lanceren het eerste VR-assessment van Nederland. The making of.. doen we live met de filmers (Moving Target VR) en de makers (Barend Koch en Slim Assessment) die hieraan gewerkt hebben. Een ander hoogtepunt is de introductie van Game Based Assessment in Nederland, in samenwerking met Arctic Shores.

Je leert de wetenschap achter game based assessment kennen en natuurlijk laten we het zien. Tenslotte besteden we ook aandacht aan de ethische kant van de nieuwe assessment-technologie en nemen we je mee in hoe je deze mensgericht inzet.

 

Meld je aan!

Laat ons weten dat je erbij bent en noteer de datum in je agenda!

Locatie: Mediaplaza, Jaarbeurs Utrecht
Tijd: Dinsdag 25 september,14.00 – 18.00 uur
Kosten: Geen. Je bent bij ons te gast (relaties van ons als organiserende partijen hebben voorrang bij grote belangstelling)

Nieuwsgierig?

Meer willen weten over dit event

Bel Jaap Jan

088 - 100 4700

2 thoughts on “Het Assessment Tech Event op 25 september

  1. […] naar de laatste ontwikkelingen in het assessment vak. Kom naar het Assessment Tech Event op 25 september in […]

  2. […] dinsdag 25 september wordt het eerste Assessment Tech Event in Nederland georganiseerd, dat helemaal in het teken staat van nieuwe ontwikkelingen op het gebied […]

Comments are closed.

Scroll to top