cv

Je bent meer dan je cv: kom erachter!

Vraag iemand om iets meer over zichzelf te vertellen en het gaat al gauw over wat voor werk hij of zij doet. Dit impliceert dat werk ervaren wordt als een onderdeel van je identiteit. Maar bepaalt je werk wie jij bent, of bepaalt wie jij bent wat voor werk je doet?

ePortfolio opbouwen

Het maken van ‘Mijn verhaal’ geeft mensen meer eigen regie, wakkert nieuwsgierigheid aan, maakt hen toekomstbestendig en vergroot het zelfvertrouwen. Zo gaan mensen succesvol om met veranderingen in het werk, en dat helpt om werk te vinden dat bij ze past om duurzaam inzetbaar te blijven.

Mijn verhaal bouw je op in een ePortfolio. Met hulp van opdrachten vertellen mensen hun unieke verhaal. Hierdoor krijgen zij antwoord op de vraag: Wat werkt voor jou? Het verhaal gaat in op inspiratiebronnen, markeermomenten, talenten, drijfveren, missie en toekomstplannen.  Door het maken van Mijn verhaal begrijpen mensen zichzelf beter en zijn ze meer van waarde voor anderen.

Loopbaankompas

‘Mijn verhaal’ wordt door kandidaten gebruikt als loopbaankompas, geeft medewerkers inzicht in hun waarde voor anderen en helpt organisaties om samenwerkingen te optimaliseren en talenten te benutten. Arbeidsbemiddelaars krijgen met Mijn Verhaal inzicht in de mens achter het cv en bieden zowel kandidaat als opdrachtgever een verdiepingsslag in het traject naar de optimale match.

In je eigen organisatie aan de slag met verhalen?

Lees hier onze whitepaper: Van Human Resources naar Resources for Humans. En ga op zoek naar het verhaal achter alle mensen in je organisatie. Of bekijk de demo van het online programma Mijn verhaal. Tevens verzorgen we workshops waarin we in teams aan de slag gaan met hun verhaal.

Scroll to top