RH Arbeidsmarktmatching: bundel je kracht

Voor kwartiermakers en programmamanagers. Wil je per regio of sector de juiste mensen met het juiste werk verbinden? Bundel je kracht in één portal.

Duurzaam matchen vanuit talent, skills en verhalen van mensen.

RH Arbeidsmarktmatching in het kort:

Eén portal om slimmer met werk om te gaan.
Matchen vanuit talent, skills en het verhaal van mensen.
Dankzij innovatieve technologie vinden organisaties talent en mensen werk.

Waarom werkt deze aanpak?

• Goede candidate-experience: de mens staat echt centraal.
• Het werk wordt georganiseerd rondom het profiel van mensen.
• Innovatieve technologie voor matching.
• De matchmaker is volledig ontzorgd.

Draai de arbeidsmarkt mee om

Bij eelloo praten we niet over HR, maar over RH: Resources for Humans. Werk is er voor mensen, en niet andersom. RH Matching brengt mens en werk op een andere manier bij elkaar. Vanuit een inclusieve gedachte, die recht doet aan diversiteit. De arbeidsmarkt is een puzzel. Die vraagt erom dat we functies, beroepen en banen zó aan mensen aanpassen, dat iedereen vanuit zijn of haar eigen waarde kan aansluiten. Onze AI en Graph-technologie bewijst dat dit kan!

Dit levert RH Matching op:

Mensen maken een talent- en skillsprofiel

Mensen krijgen met slimme tools inzicht in hun talent, skills en verhaal. Het resultaat is een aantrekkelijk online profiel dat ze gemakkelijk kunnen delen met anderen en/of een talentenpool. AVG-proof.

Mensen vinden betekenisvol werk

De Arbeidsmarktverkenner geeft vanuit het talent- en skillsprofiel zicht op passend werk. Werk dat aansluit bij wat mensen drijft – dwars door alle sectoren heen. Zowel passende beroepen en vacatures als wat nog - qua kennis en vaardigheden - ontwikkeld moet worden. Inclusief opleidingen die nodig zijn om in een nieuw beroep of sector aan de slag te gaan.

Werkgevers vinden onverwacht talent

Werkgevers doorzoeken met de Talentverkenner gedeelde profielen. Op basis van talent en skills vinden zij mensen die matchen bij het werk dat er is. We denken niet in functie-eisen. De belangrijkste vraag is: Hoe zijn mensen vanuit hun talent en skills optimaal van waarde in organisaties?

Meer informatie

Wil je meer weten over  Arbeidmarkt Matching, neem dan contact op met Jaap Jan van Assen of Siebren Houtman. Zij vertellen je hier graag meer over.

088 - 100 47 62

Scroll naar boven