- MDIEU subsidie – Investeren in duurzame inzetbaarheid in jouw sector.

Sectoren kunnen vanaf juni 2021 MDIEU subsidie krijgen voor bevordering van duurzame inzetbaarheid en facilitering van eerder uittreden van medewerkers.

Tussen 2021 en 2025 kan elk jaar een verzoek worden ingediend voor subsidie voor een activiteitenplan, gebaseerd op een sectoranalyse. Minstens een kwart van de activiteiten in het activiteitenplan moet zijn gericht op duurzame inzetbaarheid.

Ons aanbod

Vanuit eelloo bieden wij een aanbod voor activiteit 3 ‘Opzetten van infrastructuur om structureel duurzame inzetbaarheid te bevorderen'. Een compleet aanbod in combinatie met een onderbouwde aanpak. Zorg ervoor dat Duurzame Inzetbaarheid leidt tot daadwerkelijke beweging: ontwikkelen om werk te kunnen blijven doen dat past.

Als organisatie wil je een passende ontwikkelstap bieden voor iedere medewerker. Voor iedere situatie is vaak iets anders nodig. Met ons aanbod gaat iedere medewerker aan de slag met zijn ontwikkeling en zorg je ervoor dat iedereen in staat is om het gesprek hierover te voeren. Zo kom je samen verder.

Milan is bezorgd dat zijn werk wordt geautomatiseerd en wil weten of er in de toekomst nog werk voor hem is.

Anouk wil meer uitgedaagd worden. Ze heeft veel ideeën om processen te verbeteren. Je wil haar graag vasthouden voor je bedrijf.

Lilliane is pas een jaar in dienst en wil ontdekken waar ze goed in is en wat ze nog kan ontwikkelen.

Meer lezen over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen in het kader van de MDIEU Subsidie.

Persoonlijk contact

We helpen je graag bij jouw vragen over de MDIEU subsidie en hoe je deze voor jouw organisatie het beste in kan zetten.

Bel direct met Sara. Zij vertelt je graag meer hierover.

Bel 088-1004777

 

 

 

Scroll naar boven