game-based assessments

Game-based assessments beschikbaar

Als selectiepsychologen zijn we continu bezig met het aantrekkelijker, krachtiger en makkelijker maken van het krijgen van inzicht in kwaliteiten, talenten en vaardigheden van mensen. Games zijn daarbij veelbelovend. Tot nu toe zagen we leuke recruitmentgames die helaas weinig zinnigs meten of juist klassieke tests met een leuke multimediajas die ten onrechte games worden genoemd.

En nu het mooie nieuws: er zijn inmiddels game based assessments die wel een krachtige samensmelting zijn van een psychometrisch valide onderliggend model en een mobile game die aantrekkelijk is en maar liefst 5.000 datapunten verzamelt in een sessie.

Arctic Shores heeft deze game based assessments ontwikkeld en eelloo is een exclusieve samenwerking aangegaan voor de Nederlandse en Belgische markt. De gezamenlijke ambities zijn groot en we denken e-assessment aantrekkelijker, beter en eerlijker te kunnen maken met elkaar.

De game based assessments zijn beproefd, valide, betrouwbaar én leuk om te doen. Een aanvullende en aantrekkelijke manier om juist ook de future skills inzichtelijk te maken! Wat voor denkstijl hanteert iemand? Wat voor persoonlijk en interpersoonlijke stijlen en skills heeft iemand? Is iemand impulsief? Hoe zit het met zelfdiscipline? Creatief denken? Risicobereidheid? Enz.

Lees hier meer over game-based assessments!

Meer weten?

Bel Freek op

088-100 47 77

Scroll to top