Investeren in duurzame inzetbaarheid met de MDIEU-subsidie!

Wil jij binnen jouw sector duurzame inzetbaarheid op de kaart te zetten? Maak dan nu gebruik van de Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden (MDIEU) en schakel de aanpak van eelloo in om hierbij te ondersteunen.

De MDIEU-regeling is in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk medewerkers op een gezonde manier hun pensioen bereiken. De regeling biedt subsidie voor het investeren in duurzame inzetbaarheid en de facilitering van eerder uittreden van medewerkers. Met als doel: duurzame inzetbaarheid als een vanzelfsprekend onderdeel van werkend Nederland.

Wanneer?

Tussen 2021 en 2025 kan elk jaar een verzoek worden ingediend voor de MDIEU-subsidie voor een activiteitenplan, gebaseerd op een sectoranalyse. Ons aanbod biedt activiteiten aan die jouw sector hierbij helpen.

De regeling biedt ook budget voor uitkeringen van vervroegde uittreding van werkenden. Voorwaarde is dat minstens een kwart van de activiteiten in het plan gericht moet zijn op het versterken van de eigen regie van medewerkers en het investeren in duurzame inzetbaarheid.

De eerste inschrijfronde is in de maand juni 2021. Dus wees er snel bij! Samenwerkingsverbanden van sociale partners in sectoren kunnen de MDIEU-subsidie aanvragen. Brancheorganisaties, O&O fondsen en arbeidsorganisaties kunnen ook deel uitmaken van het samenwerkingsverband.

Wat biedt eelloo?

Vanuit eelloo bieden wij een aanbod voor activiteit 3 ‘Opzetten van infrastructuur om structureel duurzame inzetbaarheid te bevorderen'. Een compleet (online) aanbod in combinatie met een onderbouwde aanpak. Zorg ervoor dat Duurzame Inzetbaarheid leidt tot daadwerkelijke beweging: ontwikkelen om werk te kunnen blijven doen dat past.

Met onze aanpak gaat iedere medewerker aan de slag met zijn eigen ontwikkeling en zorg je ervoor dat iedereen in staat is om het gesprek hierover te voeren. Stimuleer medewerkers de eigen regie te pakken. Zo kom je samen verder!

Wil je meer informatie over onze aanpak voor duurzame inzetbaarheid?

Meer weten?

Neem dan contact op met Sara via support@eelloo.nl of via 088 1004777. 

Scroll naar boven