Het aanbod

Als jij een expert bent die echt werk wil maken van talent, kunnen wij veel voor je betekenen. Met meer dan 50.000 ondersteunde trajecten op de teller begrijpen wij jou als geen ander. Daarom bieden we je het beste digitale portal voor e-assessments en loopbaantrajecten.

Modules en programma’s

Als Talent Expert heb je toegang tot ons gehele standaard aanbod aan modules en programma’s. Stel je eigen assessments samen of maak gebruik van één van onze programma’s voor selectie, talentontwikkeling, loopbaan en duurzame inzetbaarheid.

Het Talent Expert platform

Samen met Talent Experts hebben we een platform ontwikkeld dat RH professionals ondersteunt in hun werk en zelfregie bij kandidaten stimuleert. In je eigen online beheeromgeving heb je overzicht over al jouw kandidaatsdossiers, koppel je slimme tools en programma’s, vind je alle testresultaten en presenteer je Verhalen aan klanten.

Het Kennisplatform

Met het kennisplatform vergroot je je toegevoegde waarde als Talent Expert!

Het is belangrijk dat kandidaten goed geadviseerd en begeleid worden. Psychologische instrumenten moeten daarom op de juiste manier worden ingezet. Met de programma’s in het kennisplatform kun je je certificeren in testgebruik en tevens verdiepen in de tools die beschikbaar zijn op het testplatform. In je eigen beheeromgeving kun je vervolgens met je kandidaten aan de slag.

Scroll to top