Hé hallo! Wij zijn eelloo

Samen met onze opdrachtgevers geven we het werken van de toekomst vorm. Met onze online producten, diensten en advies stellen we mensen centraal. Zo verbinden we talent en skills aan werk. En zo kan iedereen waarde ervaren en toevoegen.

Eelloo is onderdeel van de internationale Assessio Group, de marktleider op het gebied van psychometrische online assessments & tools voor strategisch talentmanagement. Assessio is een gevestigde naam in Zweden en heeft klanten tot ver daarbuiten. Assessio biedt, net als eelloo, digitale HR-oplossingen welke zijn gebaseerd op geverifieerde wetenschap en de laatste onderzoeken op het gebied van arbeidspsychologie.  #ZeroTalentWaste

Onze visie

We zien hoe snel organisaties veranderen. Hoe iedereen zoekt naar nieuwe samenwerkingsvormen. Hoe mensen vechten voor hun plek. En welke kansen technologie biedt. Dat vraagt om een andere kijk op werk - en snel ook. Daarom nemen we het voortouw. Samen met opdrachtgevers, afnemers en collega’s bouwen we aan een arbeidsmarkt waarin iedereen van waarde is. En er ruimte is voor iedereen. Want werk is er voor jou. En niet andersom.

Psychologie en technologie

We koppelen psychologie aan technologie, data aan daden en wetenschappelijke modellen aan de soms ongrijpbare toekomst. Met onze methodiek helpen we organisaties naar hun beste versie van HR. Stap voor stap, met alle medewerkers. Waarbij mensen en hun verhaal centraal staan. Met onze producten geven we iedereen de regie over zijn eigen werk en toekomst.

Met z’n allen de baas

Vanuit Amsterdam geven we met ons team van onderzoekers, psychologen en programmeurs de organisatie van de toekomst vorm. Bazen, teams, KPI’s, functieprofielen: doen we niet meer aan. Elke eelloo-er is verantwoordelijk voor zijn eigen ontwikkeling. We presenteren onszelf met ons ePortfolio en laten weten welk werk we graag oppakken. Samen verdelen we de taken. We helpen elkaar waar we kunnen. Zo krijgt ieders talent ruim baan. Samen zijn we de baas van een groeiend bedrijf met grote ambities. HR in de praktijk!

Iedereen is een partner

Onze ambitie is groter dan eelloo. Daarom is samenwerken voor ons essentieel. Het zit in ons bloed. We denken niet in hokjes van concurrenten, klanten of collega’s. Iedereen is voor ons een partner in de ontwikkeling naar die arbeidsmarkt van de toekomst. Organisaties, dienstverleners, adviseurs, assessmentbureaus, talent experts, kennisnetwerken, stichtingen, universiteiten en hogescholen... En natuurlijk alle Nederlanders die we de regie geven. Samen geven we werk nieuwe waarde.

Scroll naar boven