Playground-Blog deel 2: we zijn begonnen!

Al jaren experimenteren wij met manieren om onze organisatie betekenisvoller en mensgerichter te maken. In onze vorige blog hebben we al aangegeven dat we dit jaar starten met onze RH Playground. We zijn begonnen!

Afgelopen maanden hebben we ons voorbereid. We hebben onze dromen (missie) scherp, onze ambities (gezamenlijke doelen) met elkaar vastgesteld en de RH-Playground portal geïmplementeerd.

De Playground portal

Eelloo zou eelloo niet zijn als we voor de Playground niet een mooie portal zouden inrichten. Eén plek waar elke speler zijn ontwikkelingen bijhoudt, zijn persoonlijke poster maakt en alle spellen en spelregels kan vinden. Iedere eelloo-er heeft zijn eigen online poster gemaakt waarin hij aangeeft wat zijn talenten zijn en waar hij in het werk enthousiast van wordt.

Ook hebben we een 0-meting gedaan om te kijken waar we nu staan. Hieruit bleek dat we gemiddeld een 8,1 geven aan onze baan en een 8,3 aan onze organisatie. Vooral de onderlinge verbinding en hoge autonomie worden gewaardeerd. Het minst tevreden zijn we over onze persoonlijke betekenis gesprekken, iets waar we in de RH Playground verbetering in willen brengen.

Afgelopen week hebben we een enthousiaste kick-off bijeenkomst gehad waarin we de eerste spellen hebben verdeeld. Hierover verschijnt binnenkort onze volgende Playground blog!

1 gedachte over “Playground-Blog deel 2: we zijn begonnen!

  1. […] Mijn Poster: hier maakt iedereen zijn persoonlijke talentkaart […]

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven