De Nieuwe Assessment Portal: alle ruimte voor persoonlijk advies

Focus jezelf op advies. En niet op de administratie.

Benut jouw toegevoegde waarde als professional

Voor assessmentbureaus is een efficiënt werkproces belangrijk. Inzicht en advies staan centraal en technologie biedt daarvoor handvatten en structuur. Met onze portal worden de belangrijkste stappen in het assessmentproces verzorgd en ondersteund. Zo houd je alle aandacht voor waar het echt om gaat: de mens.

De Nieuwe Assessment Portal in het kort:

Efficiënt. Dus meer aandacht voor mensen.
Bewezen technologie: jaarlijks 10.000+ trajecten.
Optimale beveiliging & ISO27001.

Over de Nieuwe Assessment Portal

Ben je professional in de assessmentpraktijk? Dan is jouw grootste toegevoegde waarde: advies. Maar veel bureaus hebben een flinke administratieve belasting – en nieuwe privacy-regels maken deze nog groter. Wil je je meer richten op de mensen in assessment-trajecten? Laat je ondersteunen door de Nieuwe Assessment Portal. Van intake tot rapportage aan opdrachtgevers. Dan heb je je handen vrij om mensen te ondersteunen bij hun pitch over hoe zij het beoogde werk willen invullen.

Hoe werkt De Nieuwe Assessment Portal?

De Nieuwe Assessment Portal heeft een flexibele basisinrichting. Je kunt laagdrempelig starten. De basisinrichting pas je aan met de huisstijl van je bureau. En je zorgt ervoor dat het portal jullie werkproces optimaal ondersteunt. Denk aan automatisering van processtappen en aan templates voor veelvoorkomende trajecten.

De portal kan volledig transparant worden ingericht. Zo is het mogelijk om resultaten van tests en vragenlijsten direct na afronding inzichtelijk te maken voor kandidaten. Als adviseur help je mensen een onderbouwd verhaal te maken over hun unieke talent. Hoe kan iemand zijn of haar talent het best inzetten voor werk dat betekenis geeft? Je ondersteunt kandidaten bij hun schriftelijke pitch. Zo maak je je assessments meer mensgericht.

Alle gegevens over kandidaten worden bewaard in onze beveiligde omgeving. Met ons ISO27001-certificaat voldoen we aan de belangrijkste standaarden voor informatiebeveiliging.

Meer van eelloo

Een specifieke vraag, wens of behoefte? Bekijk ons totaalaanbod van losse producten. Nog gemakkelijker: neem even contact met Freek Haagsma op via support@eelloo.nl of via 088-1004777.

 

Deze organisaties gingen je voor:

Scroll naar boven