MobiliteitsPortal: Mobiliteit voor dienstverleners

Biedt een stevige ondersteuning voor het werkproces zodat je je kunt richten op dat wat belangrijk is: goede trajecten en goede gesprekken.

Meer aandacht voor de mens door efficiëntere werkprocessen

Als mobiliteitsbureau onderscheid je je door maatwerk te bieden aan mensen. Wat iemand nodig heeft om nieuw werk te vinden is zeer persoonlijk. Ondertussen maak je vaak vaste afspraken met opdrachtgevers. De MobiliteitsPortal ondersteunt je bij de intake, het plan van aanpak, het inhoudelijke traject, activiteitenregistratie en rapportage richting opdrachtgevers. Dit geeft ruimte voor maatwerk, zodat mensen met hulp van jou hun persoonlijke verhaal kunnen optekenen. Om vanuit daar te ontdekken wat voor hen werkt en nieuw werk te vinden dat betekenis geeft.

MobiliteitsPortal in het kort

Mobiliteitstrajecten volledig ondersteund.
Bewezen technologie: jaarlijks 10.000+ trajecten.
Optimale beveiliging & ISO27001.

Waarom werken met de MobiliteitsPortal?

 • Alles rondom het traject overzichtelijk in één dossier.
 • Accordering voor het traject door manager/kandidaat AVG-proof geregeld.
 • Wetenschappelijk onderbouwde instrumenten met een sterke visie.
 • Verlichting van de administratielast door automatische remindermails en statuswijzigingen.
 • Automatische updates van de Software as a Service (SaaS) applicatie.

Zo werkt de MobiliteitsPortal

Traject ondersteunen voor zowel kandidaat als adviseur

 • Trajectinformatie is alleen te zien voor de adviseur. Het bevat informatie over het traject – zoals aanmeld- en startdatum, opdrachtgever, soort traject en resultaat traject. De adviseur stelt hier een uitnodiging voor de intake op die wordt verstuurd naar de kandidaat. Er is ook ruimte voor aantekeningen.
 • In het intakeformulier beantwoordt de kandidaat voorafgaand aan het intakegesprek vragen over de aanleiding, het doel en de verwachtingen van het traject.
 • Het plan van aanpak wordt vervolgens geschreven en kan worden ingezien door de adviseur, kandidaat en eventuele opdrachtgever. Nu kan het traject echt van start!
 • Logboek. De kandidaat houdt gesprekken met de adviseur, sollicitaties en netwerkactiviteiten bij in het logboek.
 • Programma’s. De adviseur stelt het inhoudelijke programma samen. Deze kan bestaan uit tests, scans en andere instrumenten. Een voorbeeld:
 • APQ: een programma voor inzicht in kansen op de arbeidsmarkt
 • Talentenscan en drijfverenscan
 • Mijn verhaal: een programma waarin de kandidaat vertelt wie hij is en waar hij naartoe wil
 • Arbeidsmarktverkenner: een unieke vacaturezoeker die het profiel van de kandidaat matcht aan actuele vacatures en beroepen
 • Afronding. Alle resultaten van de tests en instrumenten zijn gebundeld in een overzichtelijke onlinepresentatie. De presentatie kan de kandidaat bijvoorbeeld delen met toekomstige werkgevers.
 • Evaluatie. Hoe is het traject verlopen? De kandidaat vult de evaluatie in. Zo heb jij weer input om jouw dienstverlening weer verder te verbeteren.

Voorbeeld onlinepresentatie RH MobiliteitsPortal

Ruimte voor jouw unieke aanpak

 De MobiliteitsPortal wordt in de look & feel van jouw organisatie opgeleverd. Daarnaast is er alle ruimte voor de unieke aanpak van jouw bureau. De intake-vragen, het plan van aanpak, de evaluatievragen en de inhoud van de uitgaande mails bepaal jij. Uiteraard helpen we je graag met de nodige inspiratie.

Privacy

In de MobiliteitsPortal zijn je gegevens gegarandeerd veilig. Al onze applicaties en servers worden optimaal beveiligd. Ook voeren we een actief informatiebeveiligingsbeleid. Zo laten we regelmatig attack & penetration tests uitvoeren op onze systemen. Dankzij deze inspanningen zijn we ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd.

Optioneel

Koppelen met andere systemen?
Geen probleem. Je kunt denken aan plannings- of financiële systemen. Hiermee voorkom je dubbele handelingen en wordt alles automatisch doorgezet. Wel zo handig.

Aanbod uitbreiden?
Ook dat kan. Tools van andere leveranciers kunnen we via webkoppelingen ontsluiten. Daarnaast kunnen we organisatie-eigen oefeningen digitaliseren of services toevoegen, zodat je je eigen oefeningen kunt uploaden en delen met kandidaten. Voor elke kandidaat stel je zo een op maat gesneden programma samen.

Meer overzicht?
Dat is mogelijk. Eelloo maakt op maat analyticsrapporten waarmee je in een oogopslag ziet wat de status is van de kandidaten. Ook facturatiegegevens haal je hiermee uit de portal, evenals evaluatiedata. Ideaal toch?

Nieuwsgierig?

We vertellen je graag meer over onze aanpak en maak een afspraak met Jaap Jan om er achter te komen wat we voor je kunnen betekenen.

Bel 088 – 100 47 00

Deze organisaties gingen je voor:

Scroll naar boven