De Nieuwe MobiliteitsPortal: maatwerk en overzicht

Biedt mensen maatwerk dankzij overzichtelijke processen.

Alles komt samen: mensen en hun wensen, adviseurs en opdrachtgevers

Voor mobiliteitsbureaus is een efficiënt werkproces belangrijk. Inzicht en advies staan centraal en technologie biedt daarvoor handvatten en structuur. Met onze portal worden de belangrijkste stappen in het mobiliteitsproces verzorgd en ondersteund. Zo houd je alle aandacht voor waar het echt om gaat: de mens.

De Nieuwe MobiliteitsPortal in het kort:

Mobiliteitstrajecten volledig ondersteund.
Bewezen technologie: jaarlijks 10.000+ trajecten.
Optimale beveiliging & ISO27001.

Jouw werk en de Nieuwe MobiliteitsPortal

Als adviseur bij een mobiliteitsbureau onderscheid je je met maatwerk. Wat iemand nodig heeft om nieuw werk te vinden, is zeer persoonlijk. Met opdrachtgevers maak je juist vaak vaste afspraken.

De Nieuwe MobiliteitsPortal ondersteunt je bij alle facetten: intake, plan van aanpak, inhoudelijk traject, activiteitenregistratie en rapportage aan opdrachtgevers. Door het heldere overzicht ontstaat ruimte voor maatwerk: met jouw hulp kunnen mensen hun persoonlijke verhaal optekenen in de portal. Van daaruit ontdekken ze wat voor hen werkt, en vinden ze nieuw werk dat betekenis geeft.

Zo werkt de Nieuwe MobiliteitsPortal

Alles op één plek

De Nieuwe MobiliteitsPortal heeft een flexibele basisinrichting. Je kunt laagdrempelig starten. De basisinrichting pas je aan met elementen zoals de huisstijl, een welkomstvideo en mailteksten. In de portal kun je accounts aanmaken en beheren, een plan van aanpak opstellen en laten goedkeuren, inhoudelijke programma’s opstellen, acties vastleggen en managementinformatie genereren. De portal helpt je met het versturen van reminders, het bijhouden van statussen en vrijgeven van programma-onderdelen.

Transparant

Het Mobiliteitstraject kan volledig transparant worden ingericht. Zo is het mogelijk om resultaten van tests en vragenlijsten direct na afronding inzichtelijk te maken voor kandidaten. Als adviseur help je mensen een onderbouwd verhaal te maken over hun unieke talent. Samen gebruiken jullie dat als basis om te komen tot nieuw werk dat betekenis geeft.

Toekomstbestendig

De Nieuwe MobiliteitsPlatform is toekomstbestendig. Je kunt het ook koppelen aan andere systemen, zodat de administratieve druk nog lager wordt.

Nieuwsgierig?

We vertellen je graag meer over onze aanpak en maak een afspraak met Jaap Jan om er achter te komen wat we voor je kunnen betekenen.

Bel 088 – 100 47 00

Deze organisaties gingen je voor:

Scroll naar boven