presenteer

Presenteer jezelf en weet welk talent je in huis hebt

Als we bij eelloo beginnen aan een project of klus vormen we een team op basis van kwaliteiten en ambitie. Om goed te kunnen samenwerken en een mooi resultaat neer te zetten willen we op de hoogte zijn van elkaars talenten en leerwensen. Maar hoe doen we dat zonder managers en functioneringsgesprekken?

Mijn Impact

Iedereen bij eelloo werkt met het programma: Mijn Impact. Daarin geef je aan welke werkzaamheden je graag oppakt, welke talenten je meebrengt, wat je toegevoegde waarde is voor de koers van eelloo, en welke feedback je krijgt. Om scherp(er) te krijgen wat we kunnen, wie we zijn en wat we willen in het werk maken we gebruik van het hele instrumentarium van eelloo. Want ja, wat we maken voor onze klanten is vaak ook bruikbaar voor onszelf. Alles wat in 'mijn Impact' staat, kunnen we met een persoonlijke presentatiepagina inzichtelijk maken voor onze collega’s.

Pinterest 2.0

Alle informatie wordt verzameld in een persoonlijke presentatiepagina. Deze pagina kun je vergelijken met een soort pinterest board die gemakkelijk gedeeld kan worden binnen en buiten de organisatie. Je kunt zelf deze presentatie pagina vullen met o.a. testscores, CV informatie, feedback van collega’s of eventueel plaatjes of filmpjes. Je kunt zelf kiezen welke onderdelen je wilt laten zien. Persoonlijk en passend bij wie je bent. Hierdoor is het binnen 1 oogopslag duidelijk wat een collega in huis heeft.

Meer willen weten?

Bel Inge op

088-100 47 77

Scroll to top