Vraag nu de SLIM-subsidie aan!

Wil je investeren in de kennis en groei van al je medewerkers? En zo stimuleren dat jouw medewerkers hun unieke talent verder ontwikkelen? Profiteer dan van de SLIM-regeling: de subsidieregeling voor leren en ontwikkelen.

Wanneer?

Tussen 1 en 30 juni 2021 kunnen samenwerkingsverbanden en grootbedrijven in de landbouw-, horeca- of recreatiesector deze subsidie aanvragen.

Wat biedt eelloo?

Eelloo biedt methodes aan die ervoor zorgen dat leren en ontwikkelen een structureel onderdeel wordt van je bedrijf. Ons aanbod bestaat uit een online ontwikkelplatform, slimme aanpak voor een gesprekkencyclus en ondersteuning voor leidinggevenden.

Ons aanbod in het kort

Elke medewerker krijgt toegang tot een online dossier. In dit dossier vinden ze een divers aanbod aan (ontwikkel)tools. Om ervoor te zorgen dat medewerkers in gesprek gaan over hun ontwikkeling bieden wij hulp aan de hand van het programma Mijn impact. Dit programma helpt met doelen stellen, bijhouden van belangrijke resultaten en het vragen feedback. Tot slot krijgen leidinggevenden toegang tot onze online Toolkit. Hier vind je tips en tricks om medewerkers te stimuleren proactief bezig te zijn met loopbaan en ontwikkeling!

Met ons aanbod gaat iedere medewerker aan de slag met zijn ontwikkeling en zorg je ervoor dat iedereen in staat is om het gesprek hierover te voeren. Zo kom je samen verder.

Meer weten?

Neem dan contact op met Sara en/of Ellemiek via support@eelloo.nl of via 088 1004777. 

Scroll naar boven