Vraag nu een demo aan

RH Recruitment: eigentijds en toekomstbestendig matchen vanuit talent!

Mis geen match!

Wat is anders?

Dat de arbeidsmarkt verandert is geen nieuws. Job for life bestaat niet meer. Er ontstaan meer flexibele loopbaanpaden. Selectie wordt gelijkwaardiger: organisaties kiezen voor kandidaten, maar kandidaten kiezen ook voor organisaties. RH Recruitment sluit daarbij aan.

RH Recruitment kijkt verder dan alleen ‘de ideale kandidaat, voor de huidige functie, op dit moment’. Natuurlijk krijg je daar inzicht in. Maar we gaan verder. Klopt de basis? Kijk dan ook naar kwaliteiten en ambities voor de iets langere termijn. Want werk verandert hoe dan ook. Dus match niet mis, maar mis ook geen match. Nu én in de toekomst.

De kern van RH? Zie werk als Resource for Humans. En niet andersom.

Voorkom ‘false positives’ en vermijd ‘false negatives’
Bevorder diversiteit en verminder bias
Geef de kandidaat inzicht in de organisatie
Verminder verloop

Hoe werkt RH Recruitment?

Gedurende het sollicitatietraject kun je je organisatie op verschillende plekken en manieren digitaal presenteren. Bijvoorbeeld door middel van video, tekst of afbeeldingen. Zo maak je het traject persoonlijk, informatief, efficiënt en kan de kandidaten ook een bewuste keuze voor jou maken.

Bepaal het basisprofiel voor de functie aan de hand van onze psychologisch gefundeerde vragenlijst. Het profiel geeft inzicht in de basiscriteria voor een functie- of organisatiefit.

Fase 1. Preselectie

Gamebased Assessments bieden een fijne kandidaatsbeleving in je selectietraject. Je krijgt een wetenschappelijk gefundeerd beeld van de fit tussen je kandidaat en de functie en organisatie. Soms wordt in de preselectie aanvullend een capaciteitentest opgenomen. In deze fase staat de fit centraal. Wie is in de basis een geschikte kandidaat en wie niet?

Meer diversiteit en minder bias
Tijdbesparend
Candidate experience

Fase 2. Eigen verhaal

In de tweede fase draait het om het verhaal van de kandidaat. Wat zijn talenten, kwaliteiten, ambities? Wat brengt de kandidaat de organisatie en wat heeft de kandidaat nodig van de organisatie om tot zijn of haar recht te komen?

De kandidaat krijgt verschillende handvatten in een eigen online omgeving om zijn of haar verhaal te vertellen. Die handvatten bepalen we in overleg. Dit kunnen reflectievragen zijn, een gestructureerde videopitch, of andere instrumenten.

Multimediaal
Automatisch CV inlezen
Input voor gesprekken

Fase 3. Presentatie

Het verhaal van de kandidaat staat in een beveiligde, hyperpersoonlijke, online presentatie. De kandidaat komt daarin in een oogopslag tot leven. In woord, beeld en geluid. En dat doet de kandidaat recht!

Deel wat je wilt, eenvoudig en beveiligd, online
In één oogopslag de mens achter de kandidaat
Zoom in op onderdelen

Meer weten over hoe RH Recruitment werkt? Lees de klantcase van de Gemeente Utrecht of de Toekomst van Brabant, kijk hoe het werkt bij Randstad of neem contact op met ons. We praten je graag bij.

Heb je misschien een specifieke vraag of wens? We hebben een breed aanbod aan wetenschappelijk onderbouwde instrumenten voor selectie en ontwikkeling. Bekijk het hier.

Ook meer talent in huis halen?

Jaap Jan of Ellen vertellen je graag hoe. No strings attached.

088 - 100 47 62

Deze organisaties gingen je voor:

Scroll naar boven