Samenwerking met Centric officieel beklonken!

Met Motion biedt Centric HR & Payroll Solutions een eHRM systeem voor wendbare organisaties door medewerkers, managers en HR-professionals te faciliteren in één digitale werkomgeving. Motion stimuleert hen om zelf de regie te nemen over hun eigen HR-zaken als verlof, verzuim, salaris, formatie enz.

Om het eHRM systeem Motion te verrijken met moderne, eigentijdse functionaliteiten bestaat er al een jaar ‘officieus’ een samenwerking met eelloo, gericht op het in kaart brengen van (verborgen) talenten. Een integratie van de software van eelloo in Motion was dan ook een logische volgende stap en een zeer nuttige toevoeging aan het Motion-portfolio: Motion Talent. Op de valreep in 2020 is de samenwerking officieel beklonken. Uiteraard geheel binnen de coronarichtlijnen, maar mét een glas champagne.

“The best of both worlds, dat bieden we onze klanten samen met eelloo”, aldus Hein Brockhoff, directeur van Centric HR & Payroll Solutions.

“Nu we met onze innovatieve oplossing een verbinding hebben gelegd met de solide HR-basis van Centric Motion, is een complete oplossing ontstaan die onze gezamenlijke klanten klaar maakt voor de toekomst van werk”, aldus Siebren Houtman, partner bij eelloo.

Motion Talent maakt vanaf nu standaard onderdeel uit van het productportfolio van Centric HR & Payroll solutions. Om de markt hierover verder te informeren, zullen we in de loop van het nieuwe jaar gezamenlijk nieuwe initiatieven ontplooien. Bijvoorbeeld door productinformatie te delen in onze periodieke nieuwsbrieven en via (digitale) informatiesessies, gericht op de actualiteit en talentmanagement anno 2021. Want ook het nieuwe jaar belooft een spannend jaar te worden!

Meer weten? Neem contact op met Jaap Jan van Assen, hij vertelt je er graag meer over. Bel Bel (088) 1004761.

Scroll naar boven