slim-regeling

De SLIM-regeling in de praktijk - het introduceren van een nieuwe HR cyclus

Iedere ondernemer begrijpt de noodzaak van leren en ontwikkelen, helaas komt het echter niet vaak tot een structurele aanpak. Bijvoorbeeld doordat opleiding en ontwikkeling extra kosten met zich meebrengt, omdat er tijdsgebrek is of gewoonweg, omdat het lastig is te bepalen waar je moet beginnen. De nieuwe SLIM-regeling moet hier verandering in brengen. Via de SLIM-subsidie versterkt de overheid tot  € 24.999 per organisatie aan projecten die leren en ontwikkelen in mkb-bedrijven stimuleren.

In de regeling zijn vier activiteiten genoemd waarvoor je als ondernemer een subsidie kunt aanvragen. Vanuit eelloo bieden we een mooie oplossing om invulling te geven aan de derde activiteit 'Een methode in de onderneming die werknemers in het bedrijf stimuleert hun kennis, vaardigheden en beroepshouding verder te ontwikkelen tijdens het werk'.

Lees hier ons aanbod voor de SLIM- regeling.

Benieuwd hoe onze aanpak eruit kan komen te zien in de praktijk?

Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) vroeg ons mee te denken over een nieuwe HR-cyclus. Zij stelden ons de vraag: Hoe gaan we open met elkaar in gesprek over talenten en ambities? Hoe krijgen mensen meer regie over persoonlijke ontwikkeling? Lees hier hoe we dit, samen met JOGG, hebben aangepakt.

“We voeren onze gesprekken nu heel anders dan voorheen”, zegt JOGG-directeur Marjon Bachra. “De nieuwe aanpak heeft effect – en we zijn pas net begonnen.”

Meer informatie

Wil je meer weten over wat eelloo voor jouw organisatie kan betekenen op het gebied van de SLIM-regeling.
Bel direct met Sara of Inge. Zij vertellen je graag meer hierover.
Bel 088-1004761

Scroll naar boven