Download brochure SLIM-Regeling

SLIM-regeling: subsidie leren en ontwikkelen MKB  

Iedere ondernemer begrijpt de noodzaak van leren en ontwikkelen, helaas komt het echter niet vaak tot een structurele aanpak. De SLIM-regeling moet hier verandering in brengen.

Tussen 1 en 30 maart 2021 kunnen MKB ondernemingen subsidie aanvragen om leren en ontwikkelen vanzelfsprekend te maken voor al jouw medewerkers. Door gebruik te maken van ons aanbod, wordt het indienen van een goede aanvraag zeer eenvoudig. 

Als ondernemer wil je een passende ontwikkelstap bieden voor iedere medewerker. Voor iedere situatie is vaak iets anders nodig.

Milan is bezorgd dat zijn werk wordt geautomatiseerd en wil weten of er in de toekomst nog werk voor hem is.

Anouk wil meer uitgedaagd worden. Ze heeft veel ideeën om processen te verbeteren. Je wil haar graag vasthouden voor je bedrijf.

Lilliane is pas een jaar in dienst en wil ontdekken waar ze goed in is en wat ze nog kan ontwikkelen.

Met ons aanbod gaat iedere medewerker aan de slag met zijn ontwikkeling en zorg je ervoor dat iedereen in staat is om het gesprek hierover te voeren. Zo kom je samen verder. 

Ons aanbod voor de SLIM-regeling:

Ons aanbod in 1 minuut.

SLIM subsidie voor individuele loopbaan- en ontwikkeltrajecten

De SLIM subsidie kan ook worden aangevraagd in het kader van individuele trajecten. Een Talent Expert, aangesloten bij eelloo, kan MKB bedrijven ondersteunen bij het aanvragen van de subsidie en het uitvoeren van de loopbaan- en ontwikkeltrajecten. Zij kunnen daarbij gebruik maken van door eelloo ontwikkelde pakketten die precies aansluiten bij de behoefte. Liever een eigen loopbaanadviseur of coach? Ook zij kunnen deze pakketten inzetten uiteraard.

Kennissessies

De komende tijd organiseren we een aantal kennissessies. Daarin praten we je bij over de SLIM regeling, hoe eelloo je kan ondersteunen en over de relevante pakketten die we voor deze regeling hebben ontwikkeld. Er zijn geen kosten aan je deelname verbonden.

Onze ervaringen in de praktijk?

Lees hier de klantcasus van JOGG en krijg een indruk hoe wij in de praktijk het invoeren van ontwikkelgesprekken hebben aangepakt.

Meer lezen over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen in het kader van de SLIM regeling?

Persoonlijk contact

We helpen je graag bij jouw vragen over de SLIM regeling en hoe je deze voor jouw organisatie het beste in kan zetten.

Bel direct met Sara. Zij vertelt je graag meer hierover.

Bel 088-1004761

 

 

 

Scroll naar boven