Werkenden stimuleren om zelf de regie nemen over hun loopbaan: zo doe je dat!

De arbeidsmarkt is volop in beweging en voor veel mensen onzeker. Dat was al gaande, maar is enorm versterkt door de coronacrisis. Werk verandert, werk verdwijnt en er komt nieuw werk bij. Het is noodzakelijk dat werkenden zich blijven ontwikkelen om duurzaam inzetbaar te blijven. Een belangrijke randvoorwaarde daarvoor is dat werkenden zelf het heft in handen nemen, blijven nadenken over hun mogelijkheden en tijdig stappen zetten om zich te ontwikkelen.

Werkgevers, maar ook vakbonden, brancheorganisaties, O&O organisaties, onderwijsinstellingen en overheid op alle niveaus, kunnen dit stimuleren door planmatig hun medewerkers hierin te ondersteunen.

Om dit mogelijk te maken heeft de SER vanuit de Actie-agenda Leven lang Ontwikkelen, samen met TNO, Windesheim, AWVN en eelloo de belangrijkste kennis van experts op het gebied van het stimuleren van eigen regie, gebundeld in een kennisdocument. Lees hier meer over de Actie-agenda Leven Lang Ontwikkelen.

Neem deel aan het online webinar op 5 november vanaf 15 uur

Het kennisdocument zal zich aan de hand van ervaring van gebruikers en voortschrijdend inzicht blijven ontwikkelen. In de komende periode zullen vanuit de SER Actie-agenda LLO nog andere activiteiten worden ondernomen om de aandacht voor het onderwerp te versterken en meer kennis en ervaring te verzamelen en te delen. We doen dit onder meer door een serie webinars waarvan de eerste plaatsvindt op 5 november.

Ben je werkgever, ondernemer of HR-professional en nieuwsgierig hoe je zelf een omgeving kunt creëren waarin medewerkers stappen gaan zetten in hun loopbaan en ontwikkeling? Reserveer dan deze datum vast in je agenda. Binnenkort volgt meer informatie en de uitnodiging om je in te schrijven.

Meer informatie

Wil je meer weten over wat eelloo voor jouw organisatie kan betekenen?
Bel direct met Inge. Zij vertelt je graag meer hierover.
Bel 088-1004761

1 gedachte over “Stimuleren eigen regie over loopbaan en ontwikkeling

  1. […] en loopbaan. Het artikel is een bewerking is op het recent verschenen kennisdocument: ‘Eigen Regie op Loopbaan en Ontwikkeling’ van de Sociaal Economische […]

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven