Ons aanbod voor diverse subsidieregelingen.

Mensen moeten zich blijven ontwikkelen om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt. Maar leren en ontwikkelen is ook belangrijk om als bedrijf wendbaar en concurrerend te blijven. Daarom ondersteunt de overheid leren en ontwikkelen onder andere met een aantal subsidiemogelijkheden.

Hieronder kun je de subsidiemogelijkheden vinden waar wij een passend aanbod voor hebben.

SLIM-regeling – subsidieronde van 1 tot 30 september 2021 voor MKB’ers

Iedere organisatie begrijpt de noodzaak van leren en ontwikkelen, helaas komt het echter niet vaak tot een structurele aanpak. De SLIM-regeling moet hier verandering in brengen. Er is een aantal tijdsvakken per jaar wanneer de SLIM-subsidie kan worden aangevraagd.

Ontdek hier ons aanbod.

MDIEU-subsidie

Sectoren kunnen vanaf juni 2021 MDIEU subsidie krijgen voor bevordering van duurzame inzetbaarheid en facilitering van eerder uittreden van medewerkers. De MDIEU biedt een subsidie voor activiteiten die structurele aandacht voor DI bevorderen en die de eigen regie van werkenden versterken.

Ontdek hier ons aanbod.

NL leert doormomenteel geen subsidieronde

Met de regeling ‘NL leert door’ kunnen gekwalificeerde loopbaanadviseurs gesubsidieerd ontwikkeladvies geven aan werkenden en werkzoekenden die als gevolg van de crisis hun baan dreigen te verliezen of al verloren hebben.

Ontdek hier het aanbod.

Staat er een subsidie niet bij en wil je weten of we toch een passend aanbod hebben?

Neem dan contact op met onze support afdeling - Bel 088-1004777

 

 

 

Scroll naar boven