talent experts

Talent Experts to the next level!

Een jaar Talent Experts zit er alweer op. Tijd om het afgelopen jaar onder de loep te nemen en te kijken naar waar we samen al heel blij van worden, maar vooral ook naar hoe we Talent Experts to the next level kunnen krijgen! Met behulp van de input die alle professionals uit de Talent Expert Community ons hebben gegeven kunnen wij ons platform, aanbod en community verbeteren.

Talent experts: Facts & figures

Allereerst een aantal facts and figures op basis van de door jullie gegeven feedback.

Positieve feedback, tips & ideeën

We hebben veel positieve reacties en goede feedback en tips ontvangen. Hieronder een samenstelling van de meest opvallende.

Het platform…

Zowel het testplatform als het kennisplatform lijken goede ondersteuning te bieden in jullie werk. Gelukkig! Het komende jaar gaan we zeker aan de slag met het uitbreiden en optimaliseren van de gebruikersmogelijkheden.

“Een hele grote meerwaarde dat je keuze hebt in het samenstellen van het rapport, flexibel bent in het toevoegen van onderdelen en inleidingen. Echt super!”

“Het portal ziet er strak uit!”

“Het Kennisplatform is een handige plek om achtergrondinformatie te vinden. Fijn om alle modules en programma’s zelf uit te kunnen proberen!”

De events…

Iedere maand organiseren we events: webinars, netwerkbijeenkomsten, kennissessies, enzovoorts.

“Goed om kennis van allerlei soorten te delen. Ieder hebben zij toch raakvlakken met mijn werk. Dit verbreed mijn horizon.”

“Boeiend om met vakgenoten (medewerkers eelloo en andere talent experts) van gedachten te wisselen over interessante thema’s.”

De community…

Er kwamen leuke ideeën binnen over wat de community van Talent Experts samen  zou kunnen oppakken.

“Intervisie sessies”, “workshops”, “events buiten de vesting”, “bespreken netwerk en commerciële kansen”, “NIP koppelen aan events”

We willen graag samen met jullie kijken in hoeverre voor dergelijke ideeën interesse is, en of er wellicht Talent Experts zijn die dit samen ons willen oppakken.

Ontwikkelwensen…

Als laatste staan er ook wat concrete ontwikkelingen op de wensenlijst van de Talent Experts:

“Extra training voor terugkoppeling testresultaten.”

“Team ontwikkelingstest.”

“Meer SJT’s ter vervanging als aanvulling op rollenspel”

“Mogen de events eerder worden aangekondigd?”

“Neem de club ook eens mee naar buiten! Bijvoorbeeld naar een groter event waar interessante sprekers komen.”

Vragen of aanvullingen?

Laat het ons weten!

Scroll to top