RH-professionals

Talent Experts zijn de nieuwe RH-professionals

Om ons nieuwe gedachtegoed handen en voeten te geven, roepen we Talent Experts op om ons manifest te tekenen en zich aan te sluiten bij onze RH-community. De Talent Experts zijn onze nieuwe RH-professionals!

Met onze methodiek nemen we de vier V’s als basis om ons te helpen bij het centraal stellen van de mens. Om van werk een resource te maken voor mensen, in plaats van andersom. Tijdens onze RH-Masterclasses ontdekken we gezamenlijk hoe eelloo samen met Talent Experts in actie komt om deze omkering te maken.

De V van Verwonderen

Tijdens de launch van ons nieuwe gedachtegoed op 12 oktober, creëerden we een eerste moment om ons te kunnen verwonderen. Om eens stil te staan bij hoe de wereld van werk er nu uit ziet, en waar we naar toe willen.

“De prachtige mix van inhoud, cultuur, kunst en inspirerende mensen.
Alles klopte!” – 
Richard de Rooij, Richard de Rooij Coaching

Klik hier voor de aftermovie van de launch. Graag zetten we deze verwondering gezamenlijk met jullie voort!

De V van Verbinden

Als Talent Expert kun je je daarom aansluiten bij onze RH-community. Teken ons manifest en volg onze RH-Masterclasses. Tijdens deze workshops maken we de vertaalslag van onze visie naar de dagelijkse praktijk, en kijken we naar de ondersteuning die wij elkaar hierin kunnen bieden. Zo kun jij als ambassadeur van de RH-methodiek aan de slag.

“Deze methodiek vangt heel mooi alles bij elkaar en maakt het pragmatisch” – Laurens Melein, Alliade

“Ik zoek samenwerking om als beweging meer impact te kunnen hebben” – Robert Douma, Brainperformance

De V van Vertellen

Het is tijd voor actie! De RH-methodiek moet gaan leven in ons werk. Dit begint bij onszelf; door je eigen verhaal te vertellen aan de buitenwereld en je hiermee te onderscheiden van anderen.

Als lid van de RH-community bouwen Talent Experts aan een eigen RH-profiel, waarmee je je als (nieuw) RH-professional kunt profileren op de arbeidsmarkt. Laat zien dat jij het écht anders doet, en hoe. Wat werkt voor jou?

“Het verhaal vertellen  is voor mij meer dan belangrijk. Ik heb ’t letterlijk in mijn persoonlijke missie staan: iedere dag ontdekken, creëren en leren en anderen inspireren en helpen om dat ook te doen. Als je altijd blijft doen wat je deed, zal je altijd krijgen wat je kreeg” – Robert Douma, Brain Performance

“Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat op zoek gaan naar je passie en talenten en daar werk van maken echt loont! Het is goed voor jezelf als medewerker, je collega’s, je organisatie en haar klanten. Natuurlijk jezelf zijn zorgt voor flow”  – Richard de Rooij, Richard de Rooij Coaching

De V van Verkennen

Samen gaan we als RH-community op verkenningstocht. We verkennen en ontdekken je persoonlijke missie: je doelen en kansen. En geven je als RH-professional de tools om de dromen en ambities van anderen te ontdekken. Zo maken we de wereld van werk met elkaar een stukje mooier.

Meer weten over Talent Experts?

Bel ons Talent Expert team op

088-100 47 77

Scroll to top