Klik hier voor
NL leert door

Talent Experts: sluit je bij ons aan

Ben jij een expert, die echt werk wil maken van talent, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Combineer de online tools met jouw eigen interventies en laat mensen hun verhaal en talent (her)ontdekken!

De voordelen voor jou als Talent Expert

AANBOD

Vernieuwende vragenlijsten en programma’s ter ondersteuning van talentontwikkeling en assessments

NETWERK

Toegang tot een interessant zakelijk netwerk; met andere Talent Experts kennis delen en klussen oppakken

PLATFORM

Profiteer continu van alle doorontwikkelingen op een state-of-the-art platform met veel gebruiksmogelijkheden

ONTWIKKELING

Doorloop alle programma’s op het Kennisplatform en werk aan je ontwikkeling door het bijwonen van online en live events

Hoe gaat het in zijn werk en wat levert het op?

Het Talent Experts-platform zet kandidaten centraal

Samen met Talent Experts hebben we een platform ontwikkeld dat coaches, psychologen en adviseurs ondersteunt in hun trajecten. Stel je eigen assessment samen of maak gebruik van 1 van de programma’s en laat het talent van kandidaten zien in mooie online

De programma’s maken mensen bewust van hun verhaal en talent

Als Talent Expert heb je toegang tot ons gehele standaard aanbod aan modules en programma’s. Gebruik de tools voor kwalitatieve onderbouwing van assessments, het ontdekken en delen van talent en zoeken naar (nieuwe) mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Werken aan je eigen ontwikkeling als Talent Expert

Laat jezelf inspireren door deel te nemen aan kennissessies, webinars en andere events. Ontmoet hier andere Talent Experts en deel ervaringen en opdrachten met elkaar. Ontdek daarnaast het complete aanbod op het kennisplatform, volg de laatste updates en verdiep je in de instrumenten en programma’s.

Een aantal tools voor jou op een rij

Capaciteiten

Is iemand verbaal sterk, heeft hij figuraal inzicht of is het cijfermatig inzicht juist beter ontwikkeld? Op welk niveau komt iemand tot zijn recht? De capaciteitentest meet werk- en denkniveau en heeft een goede beoordeling van de COTAN.

Mijn Verhaal

Met opdrachten als ‘helden’, ‘energiebronnen’, ‘motto’ en ‘doelen en ambities’ wordt gewerkt aan het persoonlijke verhaal. Het is een speelse manier om te ontdekken hoe mensen zijn geworden wie ze nu zijn; dit helpt om goede keuzes te maken!

People first assessments

Zet de kandidaat centraal. Ontdek met behulp van Drijfveren, Persoonlijkheid en Capaciteiten wat iemand motiveert en welk talent iemand in huis heeft. Ontdek samen met de kandidaat hoe hij/zij invulling kan geven aan een functie.

Mijn Kracht

In dit programma wordt met opdrachten en (360) vragenlijsten ontdekt waar iemands kracht ligt. Er wordt toegewerkt naar een mooie online presentatie waar alle informatie over talent samenkomt.

Lid worden van de club? Dat kan heel gemakkelijk en snel!

Als bovenstaande je aanspreekt en je nieuwsgierig bent naar hoe het verder in zijn werk gaat, neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag persoonlijk hoe alles in zijn werk gaat.

Wil je meer weten over Talent Experts

neem dan contact op met Marieke en/of Nina . Zij vertellen je graag meer over onze aanpak. Bel 088-1004777 of mail talentexperts@eelloo.nl

Scroll naar boven