Werkenergie Event - de terugblik!

Hoe ontketen je de energie bij jouw collega’s?

Eelloo, Factor Vijf en People Power geloven dat werk veel meer van waarde kan zijn voor mensen. Dat in organisaties meer werkenergie aanwezig is dan nu wordt benut en dat medewerkers vaak meer in zich hebben dan ze nu laten zien.

Daarom organiseerden wij voor de 2e keer het Werkenergie Event.

Teams uit verschillende organisaties gingen aan de slag om elkaar te inspireren en echt in actie te komen, zodat zij concrete stappen konden zetten in hun verandertraject. Zij zochten naar antwoorden voor hun eigen  vraagstuk zoals: Hoe zorgen we voor een gelijkwaardig gesprek tussen medewerker en leidinggevende? Hoe stimuleren we de samenwerking binnen en tussen teams? Hoe zorgen we dat mensen eigen regie pakken in hun duurzame inzetbaarheid? Hoe creëren we een stimulerende, open en veilige cultuur?

Alle teams gingen met antwoorden en een concrete aanpak naar huis hoe zij de werkenergie in hun organisatie gaan ontketenen.

Pakkende praktijkcases van DSM en Snoek Puur Groen

We begonnen het event met de nodige inspiratie. Muriel Thijssen, directeur DSM FIT Work Life Center, spreekt met trots over het succesvolle Duurzame inzetbaarheidsbeleid bij DSM en hoe collega’s elkaar helpen om vitaal te blijven. Douwe Snoek, DGA bij Snoek Puur Groen,  vertelt vol passie over hij de mensen en  hun werkgeluk in zijn organisatie centraal stelt.

   

In actie met hulp van Design Thinking en vele experts

Met hulp van stappen uit de Design Thinking werden de teams geholpen om tot actie te komen. Ook konden de teams de hele middag hulp inroepen van  verschillende experts, een mooie mix van wetenschappers, vormgevers, adviseurs en ervaringsdeskundigen. Het programma werd afgesloten met korte, veelbelovende presentaties van de deelnemende teams en een gezellige borrel!

   

   

   

Heb je dit event gemist? En wil je ook de werkenergie bij je collega’s ontketenen?

Stuur een mailtje aan support@eelloo.nl en we laten je weten zodra de datum bekend is voor de 3e editie van het Werkenergie Event.

Nieuwsgierig?

Meer willen weten over werkenergie.

Bel Inge!

088 - 100 4700

Scroll naar boven