Agenda datum: 05-11-2020
Locatie: Online webinar
Tijd: 15.00 uur

Ontdek hoe je in jouw werkomgeving Eigen Regie stimuleert

De arbeidsmarkt is volop in beweging en voor veel mensen onzeker. Dat was al gaande, maar is enorm versterkt door de coronacrisis. Werk verandert, werk verdwijnt en er komt nieuw werk bij. Dit vraagt van werkenden om zich te blijven ontwikkelen en Eigen Regie te nemen om duurzaam inzetbaar te blijven. Maar dit gaat niet vanzelf! De directe werkomgeving moet de werkenden hierin uitdagen, stimuleren en ondersteunen. Mensen die Eigen Regie nemen over hun ontwikkeling zijn noodzakelijk voor organisaties om toekomstbestendig te blijven, om prestaties en innovatiekracht te behouden en verbeteren.

De SER Actie-agenda Leven Lang Ontwikkelen, TNO, Hogeschool Windesheim, AWVN en eelloo nodigen je van harte uit voor het webinar Ontdek hoe je in jouw werkomgeving Eigen Regie stimuleert op donderdag 5 november 2020 van 15.00 – 16.30 uur.

Dit webinar is speciaal bedoeld om ondernemers, HR-professionals, werkgevers en projectleiders Leven Lang Ontwikkelen te informeren en inspireren op dit thema. In het webinar krijg je praktische handvatten aangereikt waarmee je de Eigen Regie van medewerkers kunt faciliteren en stimuleren, en laten wij een aantal inspirerende voorbeelden van andere organisaties zien. Deelname aan het webinar is kosteloos. Na dit webinar bestaat de mogelijkheid om, met de organisaties die daar behoefte aan hebben, een vervolg te creëren om nog verder aan de slag te gaan met het stimuleren van Eigen Regie.

Aanmelden
Aanmelden kan via bovenstaande knop. Na aanmelding ontvang je direct een bevestiging. Kort voorafgaand aan het webinar ontvang je een herinneringsmail.

Kennisdocument
De SER Actie-agenda LLO, TNO, Hogeschool Windesheim, AWVN en eelloo hebben onlangs dit kennisdocument gepubliceerd over Eigen Regie op loopbaan en ontwikkeling.

We zien je graag online op 5 november.

Met vriendelijke groet,
De organisatie

Scroll naar boven