Vacature Financieel medewerker

Wie zijn wij?

Wijnstra & Singh is een accountantskantoor die bedrijven ontlast van administratieve werkzaamheden. In dit kader werken wij al een aantal jaar prettig samen met eelloo. De manier van organiseren is hetgeen ons bindt. Voor eelloo specifiek zoekt Wijnstra & Singh iemand die het leuk vindt om een administratie te voeren die klopt en cijfers te presenteren die ertoe doen.

Hoe is het bij eelloo?

Eelloo is geen doorsnee bedrijf. Er zijn geen managers, geen vast functiehuis en we verdelen met elkaar het werk. Dat betekent dat je bij eelloo jezelf kunt zijn en doorgaans veel vrijheid hebt in de manier waarop je je werkt doet. Tegelijkertijd hoort daar ook veel verantwoordelijkheid bij en commitment met het bedrijf en doelstellingen. Kortom, een bijzondere werkomgeving waarin je je eigen krachten en talenten kunt ontdekken en benutten.

Wat is jouw rol?

Binnen eelloo hebben we behoefte aan iemand die wil doorgroeien van financieel administrateur naar controller in een termijn van 3-5 jaar. Wij geloven dat je eerst met je voeten in de modder moet hebben gestaan om exact te weten waar je op termijn over praat. Vanuit de details zal je steeds meer aankunnen waarbij de mogelijkheden open staan om door te groeien.

Als financieel administratief medewerker, of assistent controller, ben je voor eelloo de ruggengraat van de organisatie. In eerste instantie is de primaire registratie van in- en verkoopfacturen en contracten hierbij de kerntaak. Daarnaast opvolging van alles wat hieruit volgt zoals debiteurenbeheer, klaarzetten betalingen en opstellen van rapportages. Overleggen met collega’s binnen de organisatie is hierbij cruciaal om de verhalen achter de cijfers te begrijpen en de cijfers zelf goed te kunnen interpreteren.
Afhankelijk van je ambitie en doorgemaakte groei kunnen we op elk willekeurig moment kijken hoe we je takenpakket aan kunnen passen, zodat je jezelf kan blijven ontwikkelen en je rol jou blijft uitdagen!

De vacature is voor 32 tot 40 uur per week.

En wat doe je dan precies?

Als medewerker in deze rol ben je in het begin bezig met:
• Inboeken van inkoopfacturen
• Verwerken van nieuwe klanten in het facturatieprogramma en contractenregister
• Maandelijkse facturatie van licenties
• Tussentijdse facturatie van trainingen, implementaties en overige losse facturaties
• Maandelijkse facturatie van verbruik van de instrumenten
• Betalingsherinneringen sturen en klanten nabellen inzake betalingen
• Telefonisch en per mail beantwoorden van vragen van onze klanten en leveranciers
• Jaarlijkse indexatie voorbereiden
• Eerste aanzet geven voor rapportages over de maandresultaten
• Vragen vanuit de organisatie opvolgen
…waarmee juist jij van toegevoegde waarde bent bij eelloo!

Wat zoeken we?

We zoeken een bedrijfseconomie of accountancy afgestudeerde medewerker van HBO niveau (of MBO niveau die HBO ambities heeft) die deze rol als een mooie start van de carrière ziet bij een bijzonder bedrijf. Affiniteit met online systemen is natuurlijk cruciaal, enige bekendheid met HRM-vraagstukken en –systemen is een pré.
We vinden het belangrijk dat je enthousiast wordt van verbetering en innovatie. Dat is het DNA van dit bedrijf. Verder zoeken we iemand die van nature zelf verantwoordelijkheid neemt en graag wil dat informatie klopt en makkelijk terug te vinden is. Daarnaast kun je je werk goed structureren, heb je een proactieve klantgerichte houding en ben je drukbestendig.

Wat bieden wij aan jou?

• 30+ ontzettend leuke collega’s binnen eelloo die je wegwijs maken in het bedrijf
• Werken op een unieke locatie (Fort bij ’t Hemeltje), net buiten Utrecht, met alle voorzieningen die je nodig hebt
• Ruimte om te groeien en je krachten en talenten te vinden en te versterken
• Eventueel op termijn uitbreiden van werkzaamheden voor Wijnstra & Singh buiten Eelloo als administrateur of controller
• Een startsalaris van rond de € 2.000,- per maand

Heb je interesse?

Wil je solliciteren op deze vacature, dan ontvangen we graag zo snel mogelijk jouw CV en reactie (motivatie of pitch) via solliciteren@eelloo.nl of info@wijnstrasingh.nl. Ook vragen kun je stellen via dit mailadres. Vervolgens vragen we je een online assessment te doorlopen en voeren we gesprekken met je.