Ben jij de IT architect die eelloo komt versterken?

Wie zijn wij?

Eelloo is een bijzondere organisatie met een uitgesproken missie om mensen centraal te stellen in werk. Daarom bieden wij organisaties, HR-dienstverleners, assessmentbureaus en talent experts een state-of-the art platform waarin onze visie ondersteund wordt in de dagelijkse praktijk voor duizenden mensen.

We koppelen psychologie aan technologie, data aan daden en wetenschappelijke modellen aan de soms ongrijpbare toekomst. Met onze producten geven we iedereen de regie over zijn eigen werk en toekomst. Wij bieden al ruim 30 jaar e-assessment instrumenten en platforms voor grote klanten en ook een groeiende groep kleine klanten. Naast onze instrumenten en platforms bieden we advies, maatwerk en workshops.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar IT-talent. We leveren een SaaS (Software as a Service) platform om onze klanten te ondersteunen bij HR vraagstukken. Online software waarin je dossiers kunt maken voor kandidaten en medewerkers van organisaties. In deze dossiers kan de gebruiker opdrachten maken over zichzelf en kan de gebruiker presentaties maken, bijvoorbeeld om te solliciteren of een (loopbaan-) gesprek voor te bereiden. We ontsluiten in onze applicaties ook vacatures en projecten en ondersteunen met onze slimme matchingsalgoritmen ook onverwachte matches tussen mens en werk. Ons SaaS platform draait al jaren bij veel klanten.

Aan het platform ontwikkelen we dagelijks met circa 15 eigen programmeurs (onder andere met ons eigen bedrijf in Roemenië). We gebruiken diverse programmeertalen: javascript(react), java, TypeScript en voor onze geautomatiseerde analyses gebruiken we o.a. R. Onze applicaties en databases hosten we niet zelf.

Onze SaaS oplossing is gekoppeld aan diverse applicaties van derden. Er zijn partijen die via onze REST API koppelen met ons, maar zelf koppelen we ook met API’s van andere leveranciers. Daarnaast zijn er diverse SSO koppelingen (meestal via SAML 2.0).

Er gebeurt dus continu veel op it-technisch gebied en we hebben veel ambities. We zijn op zoek naar collega’s die ons komen ondersteunen op het gebied van serverarchitectuur, beveiliging en koppelingen. Ook (geautomatiseerd) testen en beoordelen of onze beveiliging up-to-date is, kan onderdeel uitmaken van je werkzaamheden. We zijn ISO27001 gecertificeerd en laten jaarlijks diverse security checks uitvoeren, waaronder A&P-tests.

Wat zoeken we in jou?

 • Minimaal HBO-werk- en denkniveau
 • Ervaring op bovengenoemde terreinen (medior rol)
 • Een goed beeld hoe een applicatielandschap kan worden vertaald naar een passende serverarchitectuur
 • Een goed beeld hoe koppelingen technisch gerealiseerd kunnen worden en kennis van SAML 2.0
 • Up-to-date kennis van en ervaring met IT ontwikkelingen
 • Kennis van verschillende programmeertalen is een pré
 • Kennis van beveiligingsvraagstukken en gevoel voor privacy wetgeving
 • Overtuigingskracht
 • Samenwerken

We zijn niet zo van de functietitels binnen eelloo, maar je zou jezelf ‘IT Architect’ kunnen noemen, waarbij het uiteraard niet alleen gaat over het neerzetten van de architectuur, maar ook over dat we het met z’n allen weten te realiseren en te onderhouden. Daar kunnen we jou goed bij gebruiken.

Hoe is het bij ons?

Wij zijn geen doorsnee bedrijf. Er zijn bij ons geen managers, geen vast functiehuis en we verdelen met elkaar het werk. Dat betekent dat je bij ons jezelf kunt zijn en doorgaans veel vrijheid hebt in de manier waarop je je werkt doet. Tegelijkertijd hoort daar ook veel verantwoordelijkheid bij en commitment met ons bedrijf en onze doelstellingen. Kortom, een bijzondere werkomgeving waarin je je eigen krachten en talenten kunt ontdekken en benutten. We werken vanuit Fort ’t Hemeltje in Houten aan de rand van Utrecht, een bijzonder mooie plek.  In ons handboek kun je nog veel meer vinden over ons.

Wat bieden wij jou?

 • Een gevarieerde rol en je bent betrokken bij onze aansprekende groep grote en kleine opdrachtgevers (veel partijen van naam)
 • Ongekend goede werksfeer met 35 gezellige collega’s in Nederland en 15 in Roemenië
 • Toplocatie: ons kantoor bevindt zich in een fort in Houten (vlakbij Lunetten). Modern kantoor in een mooie omgeving.
 • Elke dag een duurzame lunch met verse producten van de boer (local-to-local)
 • Naast je salaris een laptop, onkostenregeling voor je mobiel en een goede pensioenregeling
 • Bram de masseur die 1 keer per 2 weken langskomt
 • Flexibiliteit qua werkplek, werktijden en vakantiedagen
 • Gevulde koelkast
 • Ruimte om te groeien en je ambitie en talenten te ontdekken.

Heb je interesse?

Wil je solliciteren op deze vacature, dan ontvangen we graag zo snel mogelijk jouw CV en reactie (motivatie of pitch) via solliciteren@eelloo.nl. Ook vragen kun je stellen via dit mailadres. Vervolgens vragen we je een kort online assessment te doorlopen en voeren we gesprekken met je.

Kijk op www.eelloo.nl voor meer informatie!

Scroll naar boven