Ben jij de ambitieuze UX expert die ons komt versterken?

Let op: het is niet meer mogelijk om op deze functie te reageren!

Wie zijn wij?

Eelloo is een bijzondere organisatie met een uitgesproken missie om mensen centraal te stellen in werk. Daarom bieden wij organisaties, HR-dienstverleners, assessmentbureaus en talent experts een state-of-the art platform waarin onze visie ondersteund wordt in de dagelijkse praktijk voor duizenden mensen. 

We koppelen psychologie aan technologie, data aan daden en wetenschappelijke modellen aan de soms ongrijpbare toekomst. Met onze producten geven we iedereen de regie over zijn eigen werk en toekomst. Wij bieden al ruim 30 jaar e-assessment instrumenten en platforms voor grote klanten en ook een groeiende groep kleine klanten. Naast onze instrumenten en platforms bieden we advies, maatwerk en workshops. 

Wie zoeken wij? 

We zijn op zoek naar een UX expertWe leveren een SaaS (Software as a Service) platform om onze klanten te ondersteunen bij HR-vraagstukkenOnlinesoftware waarin je dossiers kunt maken voor kandidaten en medewerkers van organisaties. In deze dossiers kan de gebruiker opdrachten maken over zichzelf en kan de gebruiker presentaties maken, bijvoorbeeld om te solliciteren of een (loopbaan-) gesprek voor te bereiden. We ontsluiten in onze applicaties ook vacatures en projecten en ondersteunen met onze slimme matchingsalgoritmen ook onverwachte matches tussen mens en werk. Ons SaaS platform draait al jaren bij veel klanten.   

Aan het platform ontwikkelen we dagelijks met circa 15 eigen programmeurs (onder andere met ons eigen bedrijf in Roemenië). We gebruiken diverse programmeertalen: javascript(react), javaTypeScript en voor onze geautomatiseerde analyses gebruiken we o.a. R. Onze applicaties en databases hosten we niet zelf. 

Ons platform heeft veel verschillende inrichtingen en onderdelen. Zo wordt de applicatie gebruikt door grote selectiebureaus waarbij we volledige flows ondersteunen: van het aanmaken van kandidaten, het uitvoeren van tests, het afnemen van online interviews, het rapporteren van de resultaten en versturen van deze resultaten naar opdrachtgevers. Aan de andere kant hebben we inrichtingen waarbij geïnteresseerden zelf dossiers aanmaken en solliciteren of zich aanmelden voor een leertraject of als vrijwilliger of op zoek gaan naar werk binnen hun eigen organisatie. Al deze inrichtingen moeten helder zijnvoor gebruikers aantrekkelijk en zoveel mogelijk in de style die aansluit bij de klant; een uitdagende taak!

Wat zoeken we in jou? 

We zoeken een IT-talent die zich graag bezighoudt met User Interaction (UI) en User Experience (UX) van online tooling. Werkzaamheden waar jij energie van krijgt zijn: 

 • Uitwerken userflows en onderzoeken hoe het beter kan. 
 • Het plannen en realiseren van technische verbeteringen op het platform en in onze tools, rekening houdend met de techniek die voor veel klanten wordt gebruikt.  
 • Bezig zijn met de front-end van applicaties; je vindt het ook leuk om zelf te bouwen en implementeren. 
 • Samenwerken in een technisch team, zowel met ons team hier in Nederland als onze developers in Roemenië.

Welke skills zoeken wij? 

 • Minimaal HBO-werk- en denkniveau 
 • Affiniteit op bovengenoemde terreinen (junior of medior rol) 
 • Creatief 
 • Samenwerkingsgericht 
 • Proactief 
 • Gestructureerd kunnen werken

En verder: 

 • Ervaring met grafische tools zoals Adobe Illustrator of Photoshop en ervaring met mock-up tools is een pré 
 • Kennis van React, CSS en Typescript is een pré

We zijn niet zo van de functietitels binnen eelloo, maar je zou jezelf ‘UI/UX designer’ kunnen noemen, waarbij het uiteraard niet alleen gaat over het bedenken van een goede UI/UX, maar ook over het realiserentoetsen en onderhouden hiervan.

Hoe is het bij ons?

Wij zijn geen doorsnee bedrijf. Er zijn bij ons geen managers, geen vast functiehuis en we verdelen met elkaar het werk. Dat betekent dat je bij ons jezelf kunt zijn en doorgaans veel vrijheid hebt in de manier waarop je je werkt doet. Tegelijkertijd hoort daar ook veel verantwoordelijkheid bij en commitment met ons bedrijf en onze doelstellingen. Kortom, een bijzondere werkomgeving waarin je je eigen krachten en talenten kunt ontdekken en benutten. We werken vanuit Fort ’t Hemeltje in Houten aan de rand van Utrecht, een bijzonder mooie plek. In ons handboek kun je nog veel meer vinden over ons.

Wat bieden wij jou?

 • Een gevarieerde rol en je bent betrokken bij onze aansprekende groep grote en kleine opdrachtgevers (veel partijen van naam) 
 • Ongekend goede werksfeer met 35 gezellige collegas in Nederland en 15 in Roemenië 
 • Toplocatie: ons kantoor bevindt zich in een fort in Houten (vlakbij Lunetten). Modern kantoor in een mooie omgeving. 
 • Elke dag een duurzame lunch met verse producten van de boer (local-to-local) 
 • Naast je salaris een laptop, onkostenregeling voor je mobiel en een goede pensioenregeling 
 • Bram de masseur die 1 keer per 2 weken langskomt 
 • Flexibiliteit qua werkplek, werktijden en vakantiedagen 
 • Gevulde koelkast 
 • Ruimte om te groeien en je ambitie en talenten te ontdekken.

Heb je interesse?

Helaas is het niet meer mogelijk om op deze vacature te solliciteren. Kijk op www.eelloo.nl voor meer informatie!

Scroll naar boven