Agenda datum: 08-07-2021
Locatie: Online
Tijd: 10:00 - 11:00

Uitnodiging webinar Challenger

Schrijf je nu in voor de webinar over Challenger, het online realtime organogram!

Dé digitale ondersteuning voor organisaties van nu. Match mensen en werk op een slimme manier. Ga uit van talenten en ambities. Verkrijg informatie om je organisatie te besturen.

Met de online netwerktool Challenger ondersteunt eelloo organisaties bij de transitie die veel grote organisaties nu doormaken: van een hiërarchische structuur naar wendbare, mensgerichte verbanden – zoals scrumteams in agile organisaties. Die transitie vraagt om een nieuwe manier van overzicht houden: Wie heeft welke expertises en talenten? Welke ambities hebben mensen? Wie is er beschikbaar voor een extra project? Wie zitten er in de teams, en hoe verhouden die zich tot elkaar? De eelloo-netwerktool maakt dat – en nog veel meer – zichtbaar in een online realtime organogram. Challenger levert allerlei informatie op en verbindt mensen op de juiste manier aan werk, zodat ze hun talenten kunnen inzetten. Eelloo neemt je mee in de aanpak die we hanteren o.a. bij de Nederlandse Spoorwegen. Schrijf je in voor de webinar. Deze geven we op 2 verschillende data.

Het is helaas niet meer mogelijk je aan te melden voor deze webinar, hou de eelloo site in de gaten voor een volgende webinar.

Meer weten?

Neem dan contact op Sara bakker via support@eelloo.nl of via 088 1004777. 

Scroll naar boven