APQ-programma

Webinar Het nieuwe APQ-programma

Vandaag gaat het nieuwe APQ-programma van eelloo live! Het mobiliteitsinstrument van Nederland.

Wat is het APQ-programma?

Wat zijn mijn kansen op de arbeidsmarkt? Hoe lang duurt het als ik een andere baan zou moeten vinden? Wat kan ik doen om mijn positie op de arbeidsmarkt te verbeteren? Hoe maak ik zelf de juiste loopbaanbeslissingen?

Het Arbeidsmarkt Positie Quotiënt (APQ) ondersteunt medewerkers in het vergroten van hun duurzame inzetbaarheid en geeft concrete handvatten om zelfstandig aan de slag te gaan met hun loopbaan.

Het Mobiliteitsinstrument van Nederland

Het programma bestaat nu vier jaar, is al ruim 8.000 keer afgenomen, en is in Nederland het mobiliteitsinstrument voor (preventief) bewustzijn ten aanzien van inzetbaarheid. Omdat we het belangrijk vinden dat het product blijft aansluiten bij de wensen van onze klanten hebben we alle evaluatiedata van de afgelopen periode verzameld en geanalyseerd. Op basis daarvan hebben we het APQ-programma doorontwikkeld.

Wat is nieuw?

Versimpeld programma: Ontdubbeld en intuïtief

In overzichtelijke stappen brengt de medewerker zijn arbeidsmarktwaarde in kaart; een logische flow zonder dubbele vragen.

Eén uitkomst: Overzichtelijke en persoonlijke online presentatie

We hebben er voor gekozen om alle resultaten van het APQ-programma te verzamelen in één totaalrapportage i.p.v. twee afzonderlijke rapportages. Deze rapportage is niet alleen in pdf beschikbaar, maar wordt ook getoond in een online presentatie die gedeeld kan worden met anderen. Hierdoor kan een medewerker zelf kiezen welke vorm van rapportage hij of zij het prettigste vindt lezen.

Wat er precies is veranderd, kun je lezen bekijken in het webinar dat collega’s Anne Kimman en Sara Bakker op 12 maart 2018 voor de Talent Experts hebben verzorgd.

Scroll to top