werk en energie event

Kom op het Werk Energie Event op 8 juni?

Denk jij dat in jouw organisatie meer werkenergie aanwezig is dan nu wordt benut? Geloof jij dat jouw collega’s nog veel meer in zich hebben dan ze nu laten zien? Vind jij dat werk veel meer van waarde kan zijn voor jou en jouw collega’s? En heb jij ambities om deze werkenergie te ontketenen, bijvoorbeeld door mensgericht organiseren of door te werken aan duurzame inzetbaarheid?

Dan hebben wij iets moois voor jou!

Op het Werk Energie Event op 8 juni gaan wij samen met jou en mensen uit andere organisaties aan de slag om elkaar te inspireren en echt in actie te komen, zodat je concrete stappen kan zetten in je verandertraject. We zoeken - via kennis en ervaringen uit wetenschap en praktijk - naar antwoorden op vragen als: Hoe ontketen je de energie bij jouw collega’s? Hoe zorg je dat mensen zich echt van waarde voelen? Hoe richt je werk in als energiebron voor collega’s? En hoe zorg je dat mensen zelf de regie pakken in hun duurzame inzetbaarheid?

We nodigen je graag uit

Graag nodigen wij je uit om jouw werkenergie én de werkenergie in jouw organisatie te vergroten, om deze middag met jouw team acties te bedenken en in gang te zetten. Wij zorgen voor experts, facilitators, werkvormen en leuke andere teams, zodat je een vliegende (door)start kan maken.

Wat we al kunnen prijsgeven over het programma

Dagvoorzitter Glenn van der Burg zorgt voor werkenergie.

Annette van Waning (Vebego) en Annemieke van der Zijden (GGD) delen hun goede praktijken.

Prof. dr. Jesse Segers (Sioo) en prof. dr. Aukje Nauta reflecteren op deze goede praktijken, gebruik makend van wetenschappelijke theorie en onderzoek.

Het mooie is dat op deze middag vele initiatieven zullen ontstaan zodat je ook na 8 juni gebruik kunt maken van jouw nieuwe netwerk. Klinkt dat veelbelovend?

Kom 8 juni samen met 2 tot 4 andere collega’s naar het Werk Energie Event!

Zet de datum in je agenda, mobiliseer je team en schrijf je uiterlijk 15 mei in via deze link. Het enige wat we nodig hebben is je toezegging en met hoeveel mensen je komt. Dan gaat wij hard aan de slag om er een knallend event van te maken.

We horen graag van je!

 

Initiatiefnemers:

Matthijs Verburg en Siebren Houtman - eelloo

Guido Heezen - Effectory

Aukje Nauta en Cristel van de Ven - Factor Vijf

Glenn van der Burg en Pieter Jan de Bree - People Power

Sonia Sjollema - NSvP

Praktische info:

8 juni van 13 uur tot 18 uur. Exclusief lunch, inclusief borrel. Exacte locatie volgt, is in de buurt van Utrecht

Kosten: slechts €500,- per team van max. 5 personen. Na je inschrijving is je aanmelding definitief.

Meer willen weten?

Bel Inge op

088-100 47 77

Scroll naar boven