ISO 9001:2015

We deal in dreams and (still) have ISO 9001:2015 & ISO 27001:2013

Eelloo is al enkele jaren ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013 gecertificeerd! Dit zijn dé ISO standaarden voor respectievelijk kwaliteit en informatiebeveiliging. ISO lijkt misschien wat minder goed te passen bij een organisatie als eelloo (die graag aanschopt tegen rigide procedures en KPI’s), maar niets is minder waar. Voor ons zijn kwaliteit en informatiebeveiliging zeer belangrijk. Het zit in ons DNA om hier tijd en aandacht voor te hebben. Dat vinden we niet alleen voor onszelf belangrijk, maar ook voor onze klanten en onze gebruikers. De focus op de mens vanuit de AVG (die sinds mei van kracht is geworden) onderschrijven we daarom ook ten volle. Door de externe ISO audits,  die we twee keer per jaar laten uitvoeren, tonen we aan dat we doen wat we zeggen en dat dat ook werkt. Afgelopen week was er weer een ISO audit. Er zijn geen afwijkingen gevonden. Daar zijn we trots op.

Waarom ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013?

Met onze producten wordt persoonsgevoelige informatie opgeslagen en wij vinden dat deze bij ons in goede handen moeten zijn. Binnen de applicaties die we maken is hier om deze reden veel aandacht voor. Al onze applicaties en servers worden optimaal beveiligd en de kwaliteit wordt gemonitord. Ook voeren we een actief informatiebeveiligingsbeleid: denk aan wachtwoordbeleid, cryptografie, gebruikersrechten en het uitvoeren van penetratietests (pentests) op de diverse beveiligingslagen. We controleren daarnaast de gebruikerservaringen en klanttevredenheid en uiteraard voeren we onderzoeken uit naar de kwaliteit van onze tests en programma’s.

Maar, kwaliteit en informatiebeveiliging gaat verder dan alleen applicaties en servers. Ook bij keuzes voor leveranciers, hardware die we aanschaffen en in onze interne procedures houden we hier rekening mee. Al onze medewerkers zijn zich bewust van de bijbehorende regels en worden hierin getraind. Dankzij deze inspanningen zijn we ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd.

Nieuwsgierig?

Meer weten over onze ISO certificering en beveiliging van onze gegevens.

Neem contact op met Meindert Steg.

088-100 47 77

1 gedachte over “We deal in dreams and (still) have ISO

  1. […] of deze voldoet aan de richtlijnen, maar ook veel vragen om advies. Eelloo voldoet al jaren aan de ISO27001 standaard, hiermee laten we zien dat we informatiebeveiliging goed in het vizier hebben. Niet alleen zijn er […]

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven